VİTAFORM KULLANMA YÖNTEMLERİ

serdar21

Takipçi Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
ÖZKILIÇ
SAYGIN USTALARIM VİTAFORM MUHABBET KUŞLARINA İYİ GELDİĞİNİ BİR ÇOK YERDE OKUDUM AMA KULLANMA ŞEKİLLİ NASIL OLMALI Bİ TÜRLÜ ANLIYAMADIM KULLANAN ARKADAŞLAR VARSA VEYA YARDIMCI OLACAK BİR MÜSLÜMAN ÜRETİCİ OLURSA MİNNETTAR KALIRIM ÖRNEĞİN BİR SULUKĞA NE KADAR KOYMALIYIZ ÖLÇEK YOK İÇERİSİNDE ÇAY KAŞIĞININ UCUNU DOLDURACAK ŞEKİLDE VERİYORUM BEN FAZLAMIDIR AZMIDIR BİLMİYORUM.

serhat koymalı

Üyemiz
Vitaform vitamin takviyeli geniş spektrumlu bir antibiyotiktir.Muhabbet kuşlarına kullanmadım ama civciv ve tavuklarda hastalığın seyir durumuna göre 1 litre suya 1 yada 2 çay kaşığı şeklinde kullanıyorum.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
durduk yere kullanmanıza gerek yok, antibiyotiğe ihtiyaç duyulan hastalıklarda kullanırsınız. Yarım suluğa mercimek tanesi büyüklüğünde, üst üste 5 gün  yeterli gelir.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Vitaform hakkında zamanında çok tartışmalar yapıldı benimde görüşüm zorunlu kalmadıkca vitaform kullanmamak, hatta hiç kullanmamak.
zarardan başka bi şey değil...

hakandemir1989

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
DEMİR
Ömer ADAM' Alıntı:
Vitaform hakkında zamanında çok tartışmalar yapıldı benimde görüşüm zorunlu kalmadıkca vitaform kullanmamak, hatta hiç kullanmamak.
.

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
öncelikle vitafor un ne oldugunu öğrenelim vitaform bir vitamin deyildir vitaminli antibiyotiktir ve vitamin niyetine kullanılmaz bu ilacı kullanırken eksta vitamin takviyesine gerek yoktur dozacına gelince bir normal suluga bir mercimek tanesi kadar verilmeli diyer ilaçlargibi 1 gün deyilde 5-6 saat sonra deyiştirilmelidir hastalık döneminde 5 gün üst üste verilmesini tavsiye ediyorum diyer zamanlarda fazla verilmesi taraftarı deyilim

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Hasan BAYTEMÜR' Alıntı:
öncelikle vitafor un ne oldugunu öğrenelim vitaform bir vitamin deyildir vitaminli antibiyotiktir ve vitamin niyetine kullanılmaz bu ilacı kullanırken eksta vitamin takviyesine gerek yoktur dozacına gelince bir normal suluga bir mercimek tanesi kadar verilmeli diyer ilaçlargibi 1 gün deyilde 5-6 saat sonra deyiştirilmelidir hastalık döneminde 5 gün üst üste verilmesini tavsiye ediyorum diyer zamanlarda fazla verilmesi taraftarı deyilim

cacık38

Takipçi Üyemiz
Adı
HALİT
Soyadı
CEVİZ
zaralı olduğu gibide kimyasal doğal beslemek daha iyi bence ... alkisd

serdar21

Takipçi Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
ÖZKILIÇ
Serkan KUCCUK' Alıntı:
Herkezin ayrı bir düşüncesi var vitaform hakkında ama ben eş döneminde mutlaka kullanıyorum .
1,5 lıtrelık pet şişeye bir cay kaşığı atıyorum .
Kullanmadan bır gun önce kuşları susuz bırakmanız daha ıyı olucaktır.
kaç çift kuşa 1.5 litre hazırlıyorsunuz ve kaç saat bırakıyorsunuz hocam

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Ömer ADAM' Alıntı:
aynen katılıyorum...vitaform bizler için çok gereksiz bir icat, bahçesinde 3-5 tavuk besleyenler için kolay ve mantıklı bir ürün.

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
senin ilaç'ın bilal erdem de vitolin-L galiba ismini hatırlamıyorum doğrudur umarım çok güzel vitamin deposudur rahatlıkla kulla derim...