Bizim buralarda bakkallarda satıyorlarengin' Alıntı:hmm peki siz nerden ne kadara aldınız ben eczaneden aldımda
ben hep deep multisol vitamin veriyorum bu iyi bi markamıdır ?ahmetondul' Alıntı:Vitaform sonucta antibiyotik haftada bir gün verilirse kuş bağışıklık sağlar hasta olduğunda ilaç etkisini gösteremez ama yalnız hasta olduğunda verirsense hemen etkisini gözterir.
Doğal vitamin vermek istiyorsan elma ,havuç,muz,yumurta sarısı ilaç vermek istiyorsan.(Avivit,Supervit forte,Aminovit forte) verebilirsin.
+1ilker ERTÜRK' Alıntı:HERKEZİN KENDİSİNE GÖRE VİTAMİN VARDIR HER ÜRETİM HANEDE HEMEN HEMEN DEĞİŞİKTİR İTHAL MVİTAMİNDEN YERLİ VİTAMİNE BENCE KUŞ SAYINIZ FAZLAYSA SÜPERVİTLE BAŞLAYIN DAHA SONRA DEĞİŞTİRE BİLİRSİNİZ KUŞ SAYINIZ AZ İSE PETSHOPTAN TOZ AVİVİTLE BAŞLAYA BİLİRSİNİZ
+1Mehmet Kıdır' Alıntı:Vitaform isminden dolayı, "vitamin + formda tutar" falan diye herhalde millet tarafından bu kadar tutuluyor. Bir sürü usta burda o kadar çok açıkladı ki, hala soruluyor anlamak çok zor.
avivit kaç gün ve bir suluğa vermenin ölçüsü nedirilker ERTÜRK' Alıntı:HERKEZİN KENDİSİNE GÖRE VİTAMİN VARDIR HER ÜRETİM HANEDE HEMEN HEMEN DEĞİŞİKTİR İTHAL MVİTAMİNDEN YERLİ VİTAMİNE BENCE KUŞ SAYINIZ FAZLAYSA SÜPERVİTLE BAŞLAYIN DAHA SONRA DEĞİŞTİRE BİLİRSİNİZ KUŞ SAYINIZ AZ İSE PETSHOPTAN TOZ AVİVİTLE BAŞLAYA BİLİRSİNİZ
Bir dene bakalım, barutta böyle rastgele bulunmuş.engin' Alıntı:peki arkadaşlar bu deep sıvı vitaminle avivit toz vitamini karıştırarak versem daha faydalımı olur yoksa zararlımı olur ??
aman alıştıra alıştıra dene kuş yumurta yerine direk hazır tüylü yavru vermesinengin' Alıntı:peki arkadaşlar bu deep sıvı vitaminle avivit toz vitamini karıştırarak versem daha faydalımı olur yoksa zararlımı olur ??