vitaform

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
merhaba arkadaşlar ben eczaneden vitaform vitamin+antibiyotik aldım bunu yarım suluğa kaç günde bi ne kadar vermeliyim ?

yalçın08

Takipçi Üyemiz
Adı
kamil
Soyadı
yalçın
Vitaform neticede anibiyotik içerdiğinden ölçülü verilmesi gerektiğini düşünüyorum,ben yarım suluğa pirinç tanesi kadar, haftada bir gün veriyordum.
Çiftin yumurta sayısı 4-6 arasında ise ; önerim,vitaform yerine sadece vitamin içeren ilaç kullanman.Selamlar..

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
hmm peki siz nerden ne kadara aldınız ben eczaneden aldımda

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Vitaform sonucta antibiyotik haftada bir gün verilirse kuş bağışıklık sağlar hasta olduğunda ilaç etkisini gösteremez ama yalnız hasta olduğunda verirsense hemen etkisini gözterir.
  Doğal vitamin vermek istiyorsan elma ,havuç,muz,yumurta sarısı ilaç vermek istiyorsan.(Avivit,Supervit forte,Aminovit forte) verebilirsin.

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
ahmetondul' Alıntı:
Vitaform sonucta antibiyotik haftada bir gün verilirse kuş bağışıklık sağlar hasta olduğunda ilaç etkisini gösteremez ama yalnız hasta olduğunda verirsense hemen etkisini gözterir.
  Doğal vitamin vermek istiyorsan elma ,havuç,muz,yumurta sarısı ilaç vermek istiyorsan.(Avivit,Supervit forte,Aminovit forte) verebilirsin.
ben hep deep multisol vitamin veriyorum bu iyi bi markamıdır ?

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Vitaform isminden dolayı, "vitamin + formda tutar" falan diye herhalde millet tarafından bu kadar tutuluyor. Bir sürü usta burda o kadar çok açıkladı ki, hala soruluyor anlamak çok zor.

turgay35

Yeni Üyemiz
Adı
TURGAY
Soyadı
AYDIN
ben yeni başlıyan biri olarak bana neyi öneririsiniz  üstadlar....

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
HERKEZİN KENDİSİNE GÖRE VİTAMİN VARDIR  HER ÜRETİM HANEDE HEMEN HEMEN DEĞİŞİKTİR İTHAL MVİTAMİNDEN YERLİ VİTAMİNE BENCE KUŞ SAYINIZ FAZLAYSA SÜPERVİTLE BAŞLAYIN DAHA SONRA DEĞİŞTİRE BİLİRSİNİZ KUŞ SAYINIZ AZ İSE PETSHOPTAN TOZ AVİVİTLE BAŞLAYA BİLİRSİNİZ

tuna.sec

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
tuna
Soyadı
akgün
ilker ERTÜRK' Alıntı:
HERKEZİN KENDİSİNE GÖRE VİTAMİN VARDIR  HER ÜRETİM HANEDE HEMEN HEMEN DEĞİŞİKTİR İTHAL MVİTAMİNDEN YERLİ VİTAMİNE BENCE KUŞ SAYINIZ FAZLAYSA SÜPERVİTLE BAŞLAYIN DAHA SONRA DEĞİŞTİRE BİLİRSİNİZ KUŞ SAYINIZ AZ İSE PETSHOPTAN TOZ AVİVİTLE BAŞLAYA BİLİRSİNİZ
+1

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Vitaform isminden dolayı, "vitamin + formda tutar" falan diye herhalde millet tarafından bu kadar tutuluyor. Bir sürü usta burda o kadar çok açıkladı ki, hala soruluyor anlamak çok zor.
+1

kadirsavun

Yeni Üyemiz
Adı
sedat
Soyadı
yılmaz
ilker ERTÜRK' Alıntı:
avivit kaç gün ve bir suluğa vermenin ölçüsü nedir

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
ben süpervit forte ile evitse forte'yi karıştırıp veriyorum haftada bir kere ,  yavru var iken evitseyi vermiyorum kuşu kızıştırmasın diye evitsede E vitamini + selesyum var yavru veya yumurta var iken sadece süpervitforte veriyorum + 15 günde bir vitamin verdikten 2 gün sonraya denk gelecek şekilde vitaform veriyorum

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
peki arkadaşlar bu deep sıvı vitaminle avivit toz vitamini karıştırarak versem daha faydalımı olur yoksa zararlımı olur ??

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
engin' Alıntı:
peki arkadaşlar bu deep sıvı vitaminle avivit toz vitamini karıştırarak versem daha faydalımı olur yoksa zararlımı olur ??
Bir dene bakalım, barutta böyle rastgele bulunmuş.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
engin' Alıntı:
aman alıştıra alıştıra dene kuş yumurta yerine direk hazır tüylü yavru vermesin :)

şaka bi tarafa ustadlaran tam cevap almadan deneme istersen bana kalırsa fazla gelebilir ama tam bi açıklama yapamıyorum