Vitakraft Muhabbet Yemleri neden çıkmıyor artık?

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
Vitakraft ve Witte Molen... Çok kaliteli yemleri vardı, neden çıkmıyor artık? Bir sorun mu var?

kahraman.e

Yeni Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
kahraman
Ben anlamıyorum arkadaş vitakraft olsa ne olur olmasa ne olur bu bildigimiz darı degilmi bırakın artık şu marka takıntısını ha bir de öyle allı pullu yemlere kanmayın bazı kişiler yemin içinde renkli maddeler var diye satın alıyor kuşlarınıza bu eziyeti yapmayın gidin hiç markası olmayan yem alın sadece taze olmasına dikkat edin en taze yemler genellikle kuş derneklerinde bulunur.

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Bence en önemlisi kapalı yem almak.Her zaman yem aldığım petshopta bir haftadır tadilat var her yer toz pislik ve yemler üzeri açık ortada duruyor,artık ordan su bile içmem...
Vitakraft keşke gelse hemen alırım...
Marka takıntısı kötü bişey tabi ama isim yapmak için iyi ürün yapmak ve beğendirmek gerekir.
Örnek: Mercedes-Tofaş , Adidas-Lescon , Kıvgader-Kara ambar kamyoncular derneği  C:) C:)

Değişik marka yemlerden birer avuç elinize alın ve bakın o zaman yemde markanın aslında önemli olduğunu göreceksiniz BENCE...

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Ayrıca derneklerin amacı ticaret yada ürün satmak,kar etmek değildir.Bizim derneğimizinde bir ürün satışı yaptığını görmedim.
Ancak üstadlar ürün,marka,miktar gibi tecrübelerinden bizide yararlandırırlar,yani tavsiyede bulunurlar.
Bu tavsiyeleri verirken bile ''bence böyle ama en iyisini siz bilirsiniz'' derler çoğunlukla...

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Marka olarak istediğinizi almak sizin en doğal hakkınız ayrıca haklısınız kapalı yemler açık yemlere göre pahalıdır ama sağlıklıdır bahsedilen markalar yurt dışı menşeili olduğu için sanırım ya ithalatında sorun var yada artık üretilmiyor, benim size önderim her zaman yerli ve devamı olan markaları tercih etmeniz örneğin champion, mavi boncuk, vitaking v.s gibi markaları kullanablirsiniz çünkü muhabbet kuşunun yemini yani aldığınız markayı değiştirmek sıkıntılıdır kuş yeni yeme geçmek istemeyebilir veya strese girer onu için devamı olan ve herzaman bulabileceğiniz yemi tercih edin.

Hüseyin Can59

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
Can
Ben versele laga kullanıyorum.Ama tabiki daha iyisini bulursam onuda kullanırım.5 kuşum olduğundan ücret çok gelmiyor.Ama çok fazla takımı olanların VİVİD veya Bravo kullandıklarını duyuyorum.Onlarda 25 kg'dan satılıyor.

Ben versele lega 5kg alacağım artık.Kilosu 8TL'ye geliyor.