yardımcı olurmusun tüyler için bunlardan hangisini kullanabilirimMetin CANSEVER' Alıntı:1 - AVİ-VİT MULTİ VİTAMİN hepsi bir arada
2- depomin
3 - avisol
4 - avimineral
en çok önerilen ve benim aklıma gelenler bunlar
Bende hangisi olduğunu bilmiyorum ama problemisiniz tüy dökümü iseYılmaz OK' Alıntı:yardımcı olurmusun tüyler için bunlardan hangisini kullanabilirim
tüyü problemleri için B vitamini kompleksi öneriliyor, bunların içinde en kolay bulunan Avisol B vitaminidir. Vitamin grubu olarak B1, B2, B6 ve B12 + birkaç yardımcı madde daha içerir. Kullanma şekli prospektüsünde yazar. Tüm petshoplarda satılır.Yılmaz OK' Alıntı:yardımcı olurmusun tüyler için bunlardan hangisini kullanabilirim
üstat bende kuşlara polivit veriyorum arasıra polivit nasıl acaba uygunmudur_?Günay DÖNMEZ' Alıntı:tüyü problemleri için B vitamini kompleksi öneriliyor, bunların içinde en kolay bulunan Avisol B vitaminidir. Vitamin grubu olarak B1, B2, B6 ve B12 + birkaç yardımcı madde daha içerir. Kullanma şekli prospektüsünde yazar. Tüm petshoplarda satılır.
salatalık ishal yapıyor diyorlar ne derece doğruMurat GÖÇMEN' Alıntı:Tügler icin en sagliklisi ve dogali SALATALIK veya af buyrun HIYARDIR, ...
daha önceden kuşlara vermişliğim vardır fakat ishal yaptığını duyduktan sonra pek yanaşmadım salatalık olayına ama tekrardan azar azar verecem bu defa gözüm dışkılarında olacak ishalleri varmı diye smilekiMurat GÖÇMEN' Alıntı:Deneyin ve kendiniz görün, ... alla alladimi yani, ...
benim verdigim mama mesela, Witte de molen den olan, burda cogu ku$larim ona agizini sürmüyor diyor, ... benimkilerde icinden cikmiyorlar, ... icon_think
ben yazilanlara inanirimda, bendeki durum ve manzara tam tersi, ku$larda bomba gibi, ... yani ... :
![]()