vitaminler

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
arkadşlar kuşlarıma vitamin takviyesi yapmak istiyorumm ama hangi vitaminleri almam gerekir yardımcı olurmusunuz bide hangi vitamin ne için lütfen yardımcı olun

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
1 - AVİ-VİT MULTİ VİTAMİN hepsi bir arada
2- depomin
3 - avisol
4 - avimineral

en çok önerilen ve benim aklıma gelenler bunlar

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Aşırı vitamin  tükettirilmesi iyi değildir. mama veriyorsanız ve içeriği zenginse kuşda  dışardan  vitamin alma isteği duymaz  kuşda gözlemler neticesinde problemler nüksederse o vakit  çeşitli vitaminler  sunulmalı diye düşünüyorum. şahsi düşüncem.

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
kuşlarıma mama vermiyorum bitane kuşumda tüğ problemi var tüyleri çok düzensiz ve dağınık onun için bi vitamin arıyodum

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
Metin CANSEVER' Alıntı:
1 - AVİ-VİT MULTİ VİTAMİN hepsi bir arada
2- depomin
3 - avisol
4 - avimineral

en çok önerilen ve benim aklıma gelenler bunlar
yardımcı olurmusun tüyler için bunlardan hangisini kullanabilirim

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
Yılmaz OK' Alıntı:
Bende hangisi olduğunu bilmiyorum ama problemisiniz tüy dökümü ise
forumda hastalıkalr ve tedaviler kısmını okuyunuz orada konu anlatımları var.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Eğer az sayıda kuşlarınız varsa petshoplardan vitamin temin edebilirsiniz mesela avisol kuş sayınız fazla ise daha farklı vitaminler var onlarıda önerebiliriz.Ayrıca kuşunuz ne çeşit bi tüy sorunu yaşıyor resim eklerseniz herkes yardımcı olacaktır

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Yılmaz OK' Alıntı:
tüyü problemleri için B vitamini kompleksi öneriliyor, bunların içinde en kolay bulunan Avisol B vitaminidir. Vitamin grubu olarak B1, B2, B6 ve B12 + birkaç yardımcı madde daha içerir. Kullanma şekli prospektüsünde yazar. Tüm petshoplarda satılır.

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
tüyü problemleri için B vitamini kompleksi öneriliyor, bunların içinde en kolay bulunan Avisol B vitaminidir. Vitamin grubu olarak B1, B2, B6 ve B12 + birkaç yardımcı madde daha içerir. Kullanma şekli prospektüsünde yazar. Tüm petshoplarda satılır.
üstat bende kuşlara polivit veriyorum arasıra polivit nasıl acaba uygunmudur_?

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Deneyin ve kendiniz görün, ... alla alla  :) dimi yani, ...  ;) benim verdigim mama mesela, Witte de molen den olan, burda cogu ku$larim ona agizini sürmüyor diyor, ... benimkilerde icinden cikmiyorlar, ...  icon_think ;) ben yazilanlara inanirimda, bendeki durum ve manzara tam tersi, ku$larda bomba gibi, ... yani ...  ::)

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
Murat GÖÇMEN' Alıntı:
Deneyin ve kendiniz görün, ... alla alla  :) dimi yani, ...  ;) benim verdigim mama mesela, Witte de molen den olan, burda cogu ku$larim ona agizini sürmüyor diyor, ... benimkilerde icinden cikmiyorlar, ...  icon_think ;) ben yazilanlara inanirimda, bendeki durum ve manzara tam tersi, ku$larda bomba gibi, ... yani ...  ::)
daha önceden kuşlara vermişliğim vardır fakat ishal yaptığını duyduktan sonra pek yanaşmadım salatalık olayına ama tekrardan azar azar verecem bu defa gözüm dışkılarında olacak ishalleri varmı diye smileki

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
Ben mamanın içine ekliyorum salatalığı, aynı anda marul da ekliyorum. Mama içinde olduğundan herhangi bir problemle karşılaşmadım şu ana kadar Allah'a şükür  :)

2 adet yumurta
1 büyük havuç
1 küçük salatalık
5-6 yaprak marul
6-7 çorba kaşığı mısır unu
6-7 kaşık irmik ve pirinç unu karışımı
4-5 kaşık çekilmiş bebe bisküvisi, petitbör ve galeta karışımı
2 kaşık kuş kumu (Ayda 3-5 sefer)

Vitamin yada ishal ilacı vermem gerektiğinde toz olanlarını mamaya katıyorum :)

poker1984

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
ilhan
Arkadaşım benim sana tavsiyem petshoplardan aldığın ilacın ilk önce son kullanma tarihine bak, eğer son kullanma tarihi yoksa alma kuşu daha kötü yapar malum bu konuda çok kötü tecrübelerim var.(son kullanma tarihi olmayanlar ya sahte yada dandik ürün oluyor)