vivid marka yemde zam yokmuş bilginiz olsun.....

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
arkadaşlar bugün itibari ile tlf görüşmesi yaptım vivid muhabbet kuşu karışık yemde fiat değişmemiş kilosu 1.80 tl 25 kiloluk çuvallarda türkiyenin her yerine 8 tl kargoile kapıya kadar teslimat var.ak darıdada değişiklik yok.onunda kilosu 1.50 tl
bilginiz olsun arkadaşlar.ben devamlı kullanıyorum kuşlarımda bende memnunuz..

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
diğer ürünlerin fiatlarını görüşmek için ise tekirdağ şubesi tlf nosu:0282 2613002 yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

gtatas

Takipçi Üyemiz
Adı
Gürcan
Soyadı
Tataş
Karışık yemde neler var içinde acaba?

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
bu iyi bir haber...teşekür ederiz  :) 1 yıl oldu vivid kullanmaya başlayalı ve çok memnunum (zannedersem kuşlarım da öyle).

okant

Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Tasel
bu tür ticaret yapan arkadaslarımızın web sitesi yokmudur ?

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
Fatih AY' Alıntı:
Vivid gerçekten güzel yem bende bir yıllık stok yaptım allah a çok şükür .
1 yıl boyunca bozulma,güve,topaklanma olmazmı...yada bozulmayı nasıl önlüyorsunuz?

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
COşkun bey yeni hasat zamanına kadar yetecek stok tan bahsediyorum. BU arada yemleri kuru ve serin bir yerde saklama yapabilirsiniz.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
kocaeli yarışmasında tanıştım bu yemle bir çuval aldım  hem hesaplı hem güzel ayın 27 sinde tekrar feshaneye gideceğim 1 çuval daha alaçağım....

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Bende aldım karışık yemden yaklaşık 4-5 ay önce ancak çok fazla tozlu bu nedenle ben pek beğenmedim.

EmreAKELÜ

Üyemiz
Web sitesi
www.derinokyanusakvaryum.com
Adı
Emre
Soyadı
AKELİ
Ne vivit miş maşallah. iyi reklam. da ozaman siz bide Versele-laga- Witte molen - Vitakraf. Falan kullansanız ozaman rüyanıza bile girer yem yapmayın arkadaşlar bu yemleri kullanın ondan sanra bidaha buraya yorum yazın okuyalım iyi yem nasıl oluyomuş...

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
EmreAKELİ' Alıntı:
Ne vivit miş maşallah. iyi reklam. da ozaman siz bide Versele-laga- Witte molen - Vitakraf. Falan kullansanız ozaman rüyanıza bile girer yem yapmayın arkadaşlar bu yemleri kullanın ondan sanra bidaha buraya yorum yazın okuyalım iyi yem nasıl oluyomuş...
o zaman ilk yorum benden olsun  :D

saydığınız markalardan geçmişte kullandım ve hiç memnun kalmadım, sebebine gelince: Önce birkaç ay fabrika depolarında duruyor, sonra 1-2 ay da gümrük depolarında çürüyor, ondan sonra da birkaç ay toptancıların depolarında çürüyor...en son da aylarca tüccarların depolarında çürüyor. Siz son kullanıcı olarak aldığınız yem ya son kullanma tarihinin geçmesine 1-2 ay kalmış oluyor yada zaten çoktan geçmiş oluyor.

Vivid gibi kaliteli ve taze yem burnumuzun dibinde...sırf yabancı marka diye kendinizi aldatmayın ve tozlu çürümüş yemlere tonla para dökmeyin...derim  :)

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
emre bey bu işin üretimini yapıyorsak maddi anlamdada düşünmemiz gerekmekte.ben 2.çuvalımı aldım hem argo ucuz hemde yem.hem ucuz hemde kaliteli.ewt tülin hanımın dediği gibi biraz tozlu.ama kuşlarım beyenerek yiyiyorlar ve memnunuz....saydığınız markalar emre bey pahalı.....