Değerli arkadaşlarım size kendi yaptığım mamayı sunmak istiyorum fotograflı olarak. Kuşlarıma bir miktar verdım özellikle yeni gelen ve birşey yemeyen o sessiz erkek kuş resmen içine düştü önünden zor aldım... öncelikle malzemeleri saymak istiyorum.
5 yumurta
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Bir miktar un
1 yemek kaşığı Pirinç unu
1 yemek kaşığı Mısır unu
Çeyrek paket sütlü bebe bisküvisi
1 yemek kaşığı Ülker hero baby
1 yemek kaşığı buğday ve çeşitli tahılların olduğu ezme
Yarım kaşık İrmik
2 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı yoğurt
1 Su bardağı şeker
Azıcıkta Ballı mısır gevreği
Tarçın
Bildiğiniz kek gibi yapılıyor bazı malzemeleri fotoladım.Normal unu az kullanıp diğer malzemelerle zengişleştişrmeyi seçtim.170 derecede tam yarım saat pişti.Ve inanın 2 dilim çayla yedim yok böyle bi lezzet
Bu karışımı kuruttuktan sonra rondodan geçirerek kıyacağım ve ihtiyacım oldukça havuç yada başka bir şeyle nemlendirerek kuşlara vereceğim. annem kavonozda dolapta asla bir şey olmaz dedi..Umarım beğenirsiniz.

5 yumurta
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Bir miktar un
1 yemek kaşığı Pirinç unu
1 yemek kaşığı Mısır unu
Çeyrek paket sütlü bebe bisküvisi
1 yemek kaşığı Ülker hero baby
1 yemek kaşığı buğday ve çeşitli tahılların olduğu ezme
Yarım kaşık İrmik
2 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı yoğurt
1 Su bardağı şeker
Azıcıkta Ballı mısır gevreği
Tarçın
Bildiğiniz kek gibi yapılıyor bazı malzemeleri fotoladım.Normal unu az kullanıp diğer malzemelerle zengişleştişrmeyi seçtim.170 derecede tam yarım saat pişti.Ve inanın 2 dilim çayla yedim yok böyle bi lezzet
Bu karışımı kuruttuktan sonra rondodan geçirerek kıyacağım ve ihtiyacım oldukça havuç yada başka bir şeyle nemlendirerek kuşlara vereceğim. annem kavonozda dolapta asla bir şey olmaz dedi..Umarım beğenirsiniz.