sheqil58
Takipçi Üyemiz
Üstatlarım 1 yıldır birlikte olan çiftim halen ama halen çiftleşme gibi bi durumları olmadı :S sizden öğrendiğim tek esas nokta SABIR oldu ve 1 yıldır sabrediyorum fakat bırak yumurtayı 1 sn bile çiftleşmediler :S ama birbirlerini kaşıyorlar,yemliyorlar vb. şeyleri yapıyorlar fakat 1 sn bile çiftleşme olmuyor erkek isterken dişi hiç ama hiç istemiyor :S evit-se forte veriyorum vitaform arada veriyorum mama veriyorum yeşillik veriyorum yemlerini hergün üflüyorum sularını hergün tazeliyorum kafesi haftada 1 temizliyorum ve vitaminleri felan kullanıyorum derken aşırı değil haftada 1 felan vitaformu zaten sürekli veremiyorum bağışıklık kazanmasınlar diye ben daha napıyım üstatlarım söyleyin :S param olmadığı halde harçlıklarımı biriktirdim 2. çiftimi aldım ses çoğalırda kızışırlar felan diye ama oda yok :S zaten bir diğer sorumda 2.çiftimin erkeğinin göğüs kafesine baktımda çıkıntılı bişiy var diğer kuşlarımda yok bi o erkekte var zararı varmı ve ne yapmam gerekiyor onlarada aynı periyod uyguluyorum ve lütfen bu 1.çifti napıyım lütfen söylerseniz çok ama çok sevineceğim =[ crazy :'(