Yağlanma için önerileriniz nedir

Celalettin FORFOR

Yeni Üyemiz
S.a Arkadaşlar dişi kuşumda yağlanma var bu aralar salıyorum uçuruyorum ama bunun dışında ne yapabilirim . önünden yem alıp aç bırakmakta istemiyorum meyve ve sebze yönteminide denedim farklı olarak ne yapmam gerekiyor.

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
yağlanmayı engellemek için kafesin içi geniş ve harekete uygun olmalıdır. karşlıklı en az 2 tünek olmalıdır, aynı zamanda beslenme de önemlidir. önünden yemini almak yerine meyve-sebze diyetlerini uygulamanız gerekmektedir. bunları yaptığınız halde kuş hala yağlı kalıyorsa sizin bunlara sürekli dikkat etmeniz gerekmektedir. şöyle düşünün onlarda Allahın yarattığı canlılar ve insanlardaki gibi obezlik, oburluk, metabolizma yavaşlığı görülebilir. sizin yapmanız gereken hareket etmesine ve beslenmesine dikkat etmek. Saygılar iyi forumlar

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
bol bol ucur kus kardes yag fln kalmaz hatta bnm gibi cok salarsan kus kafeste duramaz.. :D benimki ucmaktan zayıfladı sımdı hafıf toparlasın dıe kafeste tutuyorum kusu :)

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Salma kafesde, yanlız akdarı tüketecek. Salma kafes imkanı yoksa devamlı odada uçma imkanı sağlayın ve dediğim gibi karışık yem vermeyin.
Tam dolu suluğa 2 damla elma sirkesi damlatırsanız kuşun metobolizmasını hızlandırır, yağ yakımına yardımcı olur.

Bu dediklerime rağmen sonuç alamazsanız, L-Carnitine içerikli bir ürün kullanmanız gerekir.

Bana kalırsa, kuşunuzun sizin için özel bir değeri yoksa değiştirin gitsin. Zira bugün zayıflasa, yarın yine aynı olur.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Salma kafesde, yanlız akdarı tüketecek. Salma kafes imkanı yoksa devamlı odada uçma imkanı sağlayın ve dediğim gibi karışık yem vermeyin.
Tam dolu suluğa 2 damla elma sirkesi damlatırsanız kuşun metobolizmasını hızlandırır, yağ yakımına yardımcı olur.

Bu dediklerime rağmen sonuç alamazsanız, L-Carnitine içerikli bir ürün kullanmanız gerekir.

Bana kalırsa, kuşunuzun sizin için özel bir değeri yoksa değiştirin gitsin. Zira bugün zayıflasa, yarın yine aynı olur.
+1

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
uçurun, bir müddet sarı darı ilebesleyin ve sularına 2-3 damla limon sıkın...10 güne kadar yağlanma sorununu çözersiniz...
kolay gelsin