YAĞLANMIŞ DİŞİ SHOW KUŞUNU YAĞLARDAN KURTARMAK İÇİN NE YAPILMALIDIR ÖZELLİKLE GI

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
dişi show kuşumun biri yağlı
salmaya attım nasıl bir beslenme yolu izlemeliym

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
gönder gelsin benim burda süper diyetler var.bir haftaya eritir yağları. smileki

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
kus salmaya alınıp sade beyaz darı ve ek olarak yesillik cesitleri verilecek sadece besin olarak kısa sürede yaglarını azaltır..hayırlısı olsun

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
kus salmaya alınıp sade beyaz darı ve ek olarak yesillik cesitleri verilecek sadece besin olarak kısa sürede yaglarını azaltır..hayırlısı olsun
+1

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
kesinlikle salmaya at kadeş arkadşımdan bir dişi aldım hayvan  çok yağlıydı.yemi değiştirmedim biraz yeşillik verdim.birde kızgın erkek var biraz kovaladı.dün baktım süper olmuş

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kuşu salmaya at.Sade beyaz darı ve ek olarak yesillik cesitleri ver.Suyunada 2 damla haftada 2 sefer elma sirkesi.

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
birde suyuna haftada 2-3 kere limon damlatın, benimde yağlanmış bir kuşum vardı beyaz darı ile yemledim, suyuna limon damlattım ve uçurdum:)

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
bu ilan 3 aylık felandı kusu salmada 3-4 hafta dinlendirdim tekarar eşleştirdim çok şükür yumurtladı 1 yavrusu var şu anda...