nurettin abi canın sağolsunNurettin KIR' Alıntı:gönder gelsin benim burda süper diyetler var.bir haftaya eritir yağları. smileki
+1Behsat TİĞİZ' Alıntı:kus salmaya alınıp sade beyaz darı ve ek olarak yesillik cesitleri verilecek sadece besin olarak kısa sürede yaglarını azaltır..hayırlısı olsun
+1Behsat TİĞİZ' Alıntı:kus salmaya alınıp sade beyaz darı ve ek olarak yesillik cesitleri verilecek sadece besin olarak kısa sürede yaglarını azaltır..hayırlısı olsun
Behsat TİĞİZ' Alıntı:kus salmaya alınıp sade beyaz darı ve ek olarak yesillik cesitleri verilecek sadece besin olarak kısa sürede yaglarını azaltır..hayırlısı olsun
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:Kuşu salmaya at.Sade beyaz darı ve ek olarak yesillik cesitleri ver.Suyunada 2 damla haftada 2 sefer elma sirkesi.
birde suyuna haftada 2-3 kere limon damlatın, benimde yağlanmış bir kuşum vardı beyaz darı ile yemledim, suyuna limon damlattım ve uçurdumBehsat TİĞİZ' Alıntı:kus salmaya alınıp sade beyaz darı ve ek olarak yesillik cesitleri verilecek sadece besin olarak kısa sürede yaglarını azaltır..hayırlısı olsun