yukarıdaki resimdeki dışkı yavrunun, yavru düzeldi ama dişi sadece su dışkılıyor, kuşun keyfide yerinde ve popo kısmında pislik yok...Gökhan YILDIZLI' Alıntı:behsat bey daha iyi bilir ama bana dışkışı normalmiş gibi geldi kuşun poposunda dışkı lekesi oluyormu popo resmini çekip koyarmısınız?
poposunda pislik birikmiyor ve hehangi bir halsizlik yoksa kuş ishal değildir bu kuşlar dışkılarını yaparken aynı zamanda da idrarlarınıda yapar bu yüzden telaşlanıpta kuşa boşuna ilaç vermeyin kuşunuz ishal değil, yaz aylarında su tüketimi fazla olduğundan aynı zamanda idrarla dışkılamada fazla olur.Ahmet KARA.' Alıntı:yukarıdaki resimdeki dışkı yavrunun, yavru düzeldi ama dişi sadece su dışkılıyor, kuşun keyfide yerinde ve popo kısmında pislik yok...
bende dört çift var, daha önce de muhabbet kuşu besledim, dışkıyla birlikte su dışkıladıkları doğru ama sadece su dışkılayan hiç kuş görmedim ve ne zaman dışkılasa sadece su dışkılıyor, eğer bu iç parazit değilse nefrit olabilir diye okudum bir yerde, yani böbreklerde sorun var ve düzelme ihtimali yokmuş galiba...Gökhan YILDIZLI' Alıntı:poposunda pislik birikmiyor ve hehangi bir halsizlik yoksa kuş ishal değildir bu kuşlar dışkılarını yaparken aynı zamanda da idrarlarınıda yapar bu yüzden telaşlanıpta kuşa boşuna ilaç vermeyin kuşunuz ishal değil, yaz aylarında su tüketimi fazla olduğundan aynı zamanda idrarla dışkılamada fazla olur.