YARDIM Lazım arkadaşlar tüy yolma

hasan alagöz

Takipçi Üyemiz
Arkadaşlar kuşum kendi tuyunu komple yoluyor ve göğüs kafesinin orda tüy kalmadı neden olabilir yardimlarinizi bekliyorum

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Tüyünü yoluyormu yoksa yiyormu onu iyi gözlemleyin.Eğer tüyünü yiyorsa  Kanibalizm rahatsızlığı olabilir.

hasan alagöz

Takipçi Üyemiz
Yediğini görmedim sadece kaşınır gibi hareket ediyor yoluyor atıyor suan orda tüy kalmadı başka yerlerinide kasıyor fakat yolma yok sadece resimde görünen yer

CihangirK

Üyemiz
Adı
Cihangir
Soyadı
Kesim
benimde başıma böyle bir vaka gelmişti bissürü vitamin, bit ilacı vs. aldım kullandıysam fayda etmedi her petshopcu baska bisey satıp yolladı nafile erkek al stresten yapar dediler erkekte aldım gene fayda etmedi fakat ben sadece o zaman temin edemediğim için papağanlar için olan tüy yolma spreylerinden alamamıstım insallah etkili bir seydirde sizin kusunuzun bu problemini asmasına faydalı olur geçmiş olsun.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi giderek kötüye gitmiş. İnşallah bilen birisi çıkar.

hasan alagöz

Takipçi Üyemiz
Arkadaşlar halen devam ediyor kuş durmuyor ilk başlangıcında su püskürtdum olmadı bit ilacı aldım olmadı kuş hareketli erkeğin yaninda öpüşme ve çiftleşme oluyor fakat bir yandanda tüyleri yoluyor ne yapacağımı bilmiyorum

ugur_bozok66

Takipçi Üyemiz
Adı
uğurr
Soyadı
şahin
benimkilerde yoldu tüylerini cam kenarındaydı strese girmiş bir doğan türü bi kuş görmüş korkmuş ...bi arkadaşınki de baykuş görmüş korkudan tüy yolmuş ....

hasan alagöz

Takipçi Üyemiz
Öyle cam kenarında değil hocam görebileceği kuş muhabbet kusundan başka kuş yok ustalardan bilenlerden cevap bekliyoruz...

hasan alagöz

Takipçi Üyemiz
Son durumu aşağıdaki gibi arkadaşlar yine baktığım zaman kaportmaya çalışıyor tüyleri yoluyor hiçbir fikri olan yokmu ne yapmak gerekiyor