A Aslım41 Guest 16 May 2012 #1 muhabbet kuşum yuvalığa girmiyo kafese yumurtlamış bende aldım yuvalığa koydum başka yumurtlamadı yuvalığada girmiyo ne yapmam lazım
muhabbet kuşum yuvalığa girmiyo kafese yumurtlamış bende aldım yuvalığa koydum başka yumurtlamadı yuvalığada girmiyo ne yapmam lazım
I ixirseviyo Uzman Üyemiz Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 923 Konum Bursa Adı Salih Soyadı ÖZDEMİR 16 May 2012 #2 Muhtemelen kızışma yumurtasıdır. Fotoğraf yüklerseniz iyi olur.
A Aslım41 Guest 16 May 2012 #3 akşama yükleyebilşrm foto şimdio yumurtadan yavru cıkarmı yuvaya girmesiiçin ne yapmam cevapladığınız icin teşekkürler...
akşama yükleyebilşrm foto şimdio yumurtadan yavru cıkarmı yuvaya girmesiiçin ne yapmam cevapladığınız icin teşekkürler...
B besyo26 Uzman Üyemiz Katılım 18 Ara 2010 Mesajlar 876 Konum türkiye Adı AHMET Soyadı ÇETİN 16 May 2012 #4 yanında eşi varsa o yumurtayı(kırılmadıysa alıp yuvalığa koyun.sahte yumurta bulup onuda yuvalığın içine bırakın zamanla alışacaktır..
yanında eşi varsa o yumurtayı(kırılmadıysa alıp yuvalığa koyun.sahte yumurta bulup onuda yuvalığın içine bırakın zamanla alışacaktır..
ERGÜNAHSAP Uzman Üyemiz Katılım 17 Haz 2010 Mesajlar 6,097 Adı Şahin Soyadı GÜNGÖR 16 May 2012 #5 Kızgınlık yumurtasıdır. Yuvalığa ilgi konusunu zamana bırakın. Kuşunuzda çiftleşme istekliliği başlarsa yuvalığada girmeye başlar
Kızgınlık yumurtasıdır. Yuvalığa ilgi konusunu zamana bırakın. Kuşunuzda çiftleşme istekliliği başlarsa yuvalığada girmeye başlar
F faruk_79 Uzman Üyemiz Katılım 12 Ocak 2012 Mesajlar 2,709 Konum GAZİANTEP Adı FARUK Soyadı ŞANLI 16 May 2012 #6 Şahin GÜNGÖR' Alıntı: Kızgınlık yumurtasıdır. Yuvalığa ilgi konusunu zamana bırakın. Kuşunuzda çiftleşme istekliliği başlarsa yuvalığada girmeye başlar Genişletmek için tıkla ...
Şahin GÜNGÖR' Alıntı: Kızgınlık yumurtasıdır. Yuvalığa ilgi konusunu zamana bırakın. Kuşunuzda çiftleşme istekliliği başlarsa yuvalığada girmeye başlar Genişletmek için tıkla ...