yardım lütfen???

ismailöztürk

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
öztürk
öncelikle herkese selamlar.mamalarımıza kattığımız havuc ve irmiğin zararları var mıdır?bi üretici abim havuc ve irmğin kuşları öldürdüğünü ifade etti.bende çok şaşırdım bu forumda nerde mama tarifi gördüysem hepsinde havuc vardı.kendisine mamayı nasıl yaptığımı sorduğumda aldığım tarifi yazıyorum alta:
  pak mama
  granürlü civ civ yemi toz halinde
  haşlanmış yumurta
  ben hiçbir yerde mamaya civ civ yemi katan birini duymadım okumadım.kafam karışmadı değil açıkcası siz abilerimin üstadlarımın değerli yorumlarını bekliyorum
  saygılar herkese

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
İsmail bey burda çoğu kişi hatta herkez havuç verir ama havucun kuşları öldürdüğünü kimse görmemiştir Herkesin kendi yaptığı mama ve doğruları vardır ben o arkadaşa katılmıyorum ayrıca civciv yemini mamaya katanlar var orda bi yanlış yok size tavsiyem kendi mama malzemelerinizi kuşlarınıza verdikçe neyi sevip sevmediklerini görüp ona göre verirsiniz 4 çeşitle yapanda var 20 çeşitlede herkese göre değişir

ismailöztürk

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
öztürk
teşekkürler yorumunuz için bende havuc kullanıyorum ama bir an öyle değince çok şaşırdım korktum açıkcasıda ya doğruysa diye bence kuşlar mamada en cok havucu seviyorlar gibi benim gözlemlerime göre

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ARKADAŞIM O ZAMAN HİÇ BİR SEBZEDE VERMEYELİM A ARKADAŞININ ADRESİNE BEN BİR CİVCİV YEMİ GÖNDEREYİMDE HAVUÇMU CİV YEMİMİ ÖLDÜRÜYOR  MİLLETE BAYAĞI BİRŞEY BİLİYORLARMIŞ GİBİ FETVA VERMESİNLER CİVCİ YEMİ NE KADAR HANGİSİ BİR ARAŞTIRSIN KALORİSİ 3000 5100 VS GİBİ HİÇBİR CANLI AZ GIDADAN ÖLMEZ ÇOK BAKIMDAN ÖLÜR KİM NE DERSE DESİN ARAŞTIRIP DENEMEDEN UYGULAMAYALIM SLM

ismailöztürk

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
öztürk
teşekkürler kemal abi evet beden eğitimi okuduğum için besinlerin kalori hesaplarını biliyorum bende civ civ yemi ilk defa duydum ve çok şaşırdım sizlere danışmak istedim saygılar abim

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Havuç ve irmiğin zehirleyici bir etkisi yoktur. Yalnız havucun dip yeşil kısmı zehirleyici etki yapıyor. Yeşil kısmını mamaya karıştırmazsanız herhangi bir sorun olmaz

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
ismailöztürk' Alıntı:
öncelikle herkese selamlar.mamalarımıza kattığımız havuc ve irmiğin zararları var mıdır?bi üretici abim havuc ve irmğin kuşları öldürdüğünü ifade etti.bende çok şaşırdım bu forumda nerde mama tarifi gördüysem hepsinde havuc vardı.kendisine mamayı nasıl yaptığımı sorduğumda aldığım tarifi yazıyorum alta:
  pak mama
  granürlü civ civ yemi toz halinde
  haşlanmış yumurta
  ben hiçbir yerde mamaya civ civ yemi katan birini duymadım okumadım.kafam karışmadı değil açıkcası siz abilerimin üstadlarımın değerli yorumlarını bekliyorum
  saygılar herkese
İsmail bey arkadaşınız biraz saçmalamış gibi geldi bana... C:)  Asıl civciv yeminin zararı olabilir, hatta bazı ustalardan ishal edebilecegi şeklinde bilğiler almıştım...

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
ismail bey civciv yemini yavrular hızlı büyüsün diye verirler ama hiç etik bi davranış değildir + zararı çoktur
Havucunda zehirlemesi kısmen doğrudur havucun kök verdiği ucundaki yeşil kısmı zehirleme yapabilir havuç verirken havucun iki tarafınıda kesmenizi ve havucun üzerini bıçakla kazımanızı öneririm.

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
civciv yeminin içinde bildiğim kadarıyla yüksek oranda kasaplardan mezbahalardan toplanmış hayvan kemikleri bulunuyor.yem fabrikaları bunları toplayıp öğtüyor ve yemlerin içine karıştırıyor..

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Ömer ADAM' Alıntı:
ismail bey civciv yemini yavrular hızlı büyüsün diye verirler ama hiç etik bi davranış değildir + zararı çoktur
Havucunda zehirlemesi kısmen doğrudur havucun kök verdiği ucundaki yeşil kısmı zehirleme yapabilir havuç verirken havucun iki tarafınıda kesmenizi ve havucun üzerini bıçakla kazımanızı öneririm.
+1