Yardım ?

Serghyinho

Üyemiz
Adı
SerHaT
Soyadı
ERMAN
Dişi kuşumun burun delikleri kırmızılaştı yani kanlandı gibi neden olur ? eğer bi hastalık felansa ilacı varmıdır ?

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Kızışmaya başlıyor muhtemelen sıkıntı yapacak birşey yok yuvalık takınız bir süre sonra varsada ellemeyin ortama güvenirlerse yumurtlayacaktır. Hayırlısı olsun

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Dişilerin cere rengi belirli dönemlerde değişiklik gösterir. Zamanla iyice kahverengileşecektir. Sorun teşkil edecek bir durum gözükmüyor

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Dişilerin cere rengi belirli dönemlerde değişiklik gösterir. Zamanla iyice kahverengileşecektir. Sorun teşkil edecek bir durum gözükmüyor

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:

Serghyinho

Üyemiz
Adı
SerHaT
Soyadı
ERMAN
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KAFES DÜZENİNİNDE FOT YUKLE OYUNCAKLARI KALDIR FAZLA YAĞLANDIRMA SLM

bugün temizledktn sonra çektiğim tülsüz hali.

bunlarda en son hali . Yuvalığı bugün taktım.Değiştirmem yada yapmam gerekn varsa başka birşey abi bekliyorum cevabınızı.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
bence yuvalık için erken biraz daha beklersen daha iyi olur diye düşünüyorum. erkek kuş aşleşmeye hazır ama dişi kuş daha o döneme hazır değil.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Habil TANTA' Alıntı:
bence yuvalık için erken biraz daha beklersen daha iyi olur diye düşünüyorum. erkek kuş aşleşmeye hazır ama dişi kuş daha o döneme hazır değil.
+1 Habile katılıyorum dişi çiftleşmek için hazır değil

Serghyinho

Üyemiz
Adı
SerHaT
Soyadı
ERMAN
Habil TANTA' Alıntı:
Hee abi yukar ki yorumlara hitaben taktım ama nasıl yapım bilemedm şimdi :S

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
kızışmadan yuvalık taktığınız zaman bazen kuş yuvadan soğuyor ilk hesle yuvaya giriyor çıkıyor daha sonra devamı gelmiyor. bence kızıştığı zaman takarsan yuvalığı hem erkekle hemen eşleşmek ister hemde hemen yumurtlatıp yavru alma imkanın olur.

Serghyinho

Üyemiz
Adı
SerHaT
Soyadı
ERMAN
Habil TANTA' Alıntı:
kızışmadan yuvalık taktığınız zaman bazen kuş yuvadan soğuyor ilk hesle yuvaya giriyor çıkıyor daha sonra devamı gelmiyor. bence kızıştığı zaman takarsan yuvalığı hem erkekle hemen eşleşmek ister hemde hemen yumurtlatıp yavru alma imkanın olur.
Peki saol abi :)