Serghyinho
Üyemiz
Dişi kuşumun burun delikleri kırmızılaştı yani kanlandı gibi neden olur ? eğer bi hastalık felansa ilacı varmıdır ?
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:Dişilerin cere rengi belirli dönemlerde değişiklik gösterir. Zamanla iyice kahverengileşecektir. Sorun teşkil edecek bir durum gözükmüyor
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:Dişilerin cere rengi belirli dönemlerde değişiklik gösterir. Zamanla iyice kahverengileşecektir. Sorun teşkil edecek bir durum gözükmüyor
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:kuşunuz kızışmaya başlamış hayırlı olsun
Kemal AKBULUT' Alıntı:KAFES DÜZENİNİNDE FOT YUKLE OYUNCAKLARI KALDIR FAZLA YAĞLANDIRMA SLM
+1 Habile katılıyorum dişi çiftleşmek için hazır değilHabil TANTA' Alıntı:bence yuvalık için erken biraz daha beklersen daha iyi olur diye düşünüyorum. erkek kuş aşleşmeye hazır ama dişi kuş daha o döneme hazır değil.
Hee abi yukar ki yorumlara hitaben taktım ama nasıl yapım bilemedm şimdi :SHabil TANTA' Alıntı:bence yuvalık için erken biraz daha beklersen daha iyi olur diye düşünüyorum. erkek kuş aşleşmeye hazır ama dişi kuş daha o döneme hazır değil.
Peki saol abiHabil TANTA' Alıntı:kızışmadan yuvalık taktığınız zaman bazen kuş yuvadan soğuyor ilk hesle yuvaya giriyor çıkıyor daha sonra devamı gelmiyor. bence kızıştığı zaman takarsan yuvalığı hem erkekle hemen eşleşmek ister hemde hemen yumurtlatıp yavru alma imkanın olur.