: yardım

berham27

Takipçi Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
taş
ARKADAŞLAR 6 ÇİFT KUŞ ALDIM HEPSİNİN 3 ÜNÜN ALTINDA 4 YUMURTA VARDI. 3 Ü DE İLKİNİNİ YUMURTLAMIŞTI. ANCAK EVE GETİRDİM YUMURTAYADA YATMADILAR NEDE GERİ KALANINI DOGURDULAR. YKLAŞIK BİR HAFTA OLDU ALDIGIM YERDE YAKLAŞIK BİR HAFTA TAKİP ETTİM. YUMURTAYA YATIYORDU. SİZCE NEDEN YATMADILAR VE GERİYE KALANINI DOGURMADILAR

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yer değişikliğinden dolayı yatmamışlardır.

yüksell

Takipçi Üyemiz
Adı
yüksel
Soyadı
taşlı
aynı olay benim başımda da var yani yer dğişikliği yapmak zorunda olduğumuz bir çiftimiz malesef yumurtalara yatmadı ama biz bilerek mecburiyette tongaya düştük kuşların sahibi şehir dışına gitti kuşlar bizde kaldı.
çiftleri takip et iyi anlaşıyorlarsa yuvaları sök kardeş 1-2 hafta vitaminlerini mamalarını eksik etme sonra tekrar tak yuvaları inşallah gelen yumurtalar şu anki sıkıntılarını untturur sevinc boğulursun :D

yüksell

Takipçi Üyemiz
Adı
yüksel
Soyadı
taşlı
kardeş hemen hatamı düzeltiyorum yuvaları sökme aynen devam et.

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
havuçlu yumurta maması verebilirsin. yumurtalarada dokunma dursun yatabilir tekrar yatmazsada zaten yuvadan atacaktır yada yiyecektir.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
yer değişikliğinde kuşlarda genelde yumurtadan kalkarlar. bir şey yapmanıza gerek yok siz mamalarını vitaminlerini vermeye devam edin
6 çift kuş diyorsunuz en fazla 10 gün sürer tekrar çiftleşmeleri...