Yardımcı olurmusunuz

bkrefe16

Üyemiz
Adı
Bekir
Soyadı
Efe
Selamun aleyküm öncelikle 2 hafta önce yavru bi muhabbet kuşu almıştım gayet sağlıklıydı ama 1 hafta önce ishal oldu gittim ishal ilacı aldım tam geçmesede baya geçti fakat kuş 2 3 gündür halsiz hep aynı tünekte duruyor birazda zayıfız sebze meyve de hiç yemiyor yemde pek yemiyor nedeni nedir acaba bi bilgi vericek varmı.İyi forumlar.Fotorafınıda koyuyorum.

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
İshalden sonra halsiz düşmesi normal,sebze meyveye de alışık değilse yemeyebilir... Sen yemini ver  ,kuşu strese sokmaktan kaçın... Vitamin varsa suyuna ekle, kuş kötü görünmüyor..

bkrefe16

Üyemiz
Adı
Bekir
Soyadı
Efe
Kafesinde bi kuş sütü eksik :D bundan önceki kuşlarıma bunun kadar ilgi göstermiyodum.Geçen sizlerin arasına katıldım o gün bu gündür kuşlara merağım arttı hergün gidip yeni şeyler alıyorum:D kafayı bozucam kendimden iyi bakıyorum kuşa ama genede hasta oldu.

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Ufak bir tavsiyede bulunayım.O kumlu tüneği bence kafesinde çıkart pek bir işe yarayan birşey değil aksine kuşun ayağına zarar veriyor...

bkrefe16

Üyemiz
Adı
Bekir
Soyadı
Efe
Kuşçu öve öve bitiremedi onu :D ondan aldım bende  zarar veriyosa hemen çıkarıyım.