Arkadaşlar bir çift muhabbet kuşum var mesela kafeste dişi hakimiyet kurmuş esasında ilk erkeğin yanına dişi koymuştuk ama erkek küçük diye kendini gösteremiyor ve dişi hakim ne olur çiftleşme gerçekleşmez mi veya başka neler olur...
Teşekkürler Fatih abi..Fatih MANSIZ' Alıntı:Kuşlar kendilerini hazır hissettiğinde zaten gerekeni yaparlar ama hakimiyetin dişide olması işleri biraz zorlaştırır . Genel olarak kuşların ergenliğe ulaşmadan eşe atılması verimi düşürür
Çok teşekkürler hepinizeCemal GÖK' Alıntı:benim kuşlarda aynen sizin gibiydi erkek dişide küçüktü boy olarak ama kuşları ayırma yöntem diye biesey var iki kuşuda ayrı kafeslkere birbirlerini görebilecek şekilde koyuyoruz çok kaliteli besliyoruz bir iki hafta sonra dişiyi erkeğin yanınna koyun sakın tam tersini yapmayın çünkü bu sürede erkek kendi kafesine hakım oluyor veççiftleşiyorlar ben yaptım şimdi kuşlarım yumurtluyor .
NOT: BU yazdıklarım benim değil bayram akyıldız abimizin bir yazısında okumuştum
umarım yardımcı oldum ;D
Karahan UZUN.' Alıntı:boy hususu elbette yavru iriliklerinde etkili ama eşleşme konusunda neler görduk nelersorunsuz çiftleşme olur sıkıntı yapmayın
+1Fatih MANSIZ' Alıntı:Kuşlar kendilerini hazır hissettiğinde zaten gerekeni yaparlar ama hakimiyetin dişide olması işleri biraz zorlaştırır . Genel olarak kuşların ergenliğe ulaşmadan eşe atılması verimi düşürür