M mtongur Takipçi Üyemiz Katılım 20 Nis 2010 Mesajlar 188 Konum Bursa Adı Mümin Soyadı TONGUR 10 Eyl 2010 #61 inşallah. Teşekkürler Yaşar Bey. daha güzelleri sizin olur inşallah
M Mustaffa Yeni Üyemiz Katılım 25 Ağu 2010 Mesajlar 10 Konum istanbul Adı Mustafa Soyadı Yaz 18 Eyl 2010 #62 sanırım hala hediye edilmesi sözü verilen kuşları alan yok... Mümin Bey kuşları alınca lütfen fotoğraflarmısınız?
sanırım hala hediye edilmesi sözü verilen kuşları alan yok... Mümin Bey kuşları alınca lütfen fotoğraflarmısınız?
I ilker Uzman Üyemiz Katılım 12 Mar 2010 Mesajlar 295 Konum MURATLI-TEKİRDAĞ Adı ilker Soyadı ERTÜRK 18 Eyl 2010 #63 Mustaffa' Alıntı: sanırım hala hediye edilmesi sözü verilen kuşları alan yok... Mümin Bey kuşları alınca lütfen fotoğraflarmısınız? Genişletmek için tıkla ... :-[ :-[ :-[
Mustaffa' Alıntı: sanırım hala hediye edilmesi sözü verilen kuşları alan yok... Mümin Bey kuşları alınca lütfen fotoğraflarmısınız? Genişletmek için tıkla ... :-[ :-[ :-[
Yahya SAYIN Uzman Üyemiz Katılım 11 Ocak 2011 Mesajlar 1,958 Konum Antalya Adı Yahya Soyadı SAYIN 18 Eyl 2010 #64 Eger hala kuşlar gelmedi ise...
kervanser Sayfa Yöneticisi Yönetici Katılım 5 Mar 2010 Mesajlar 4,990 Konum İstanbul / Fatih Web sitesi www.muhabbetkusuureticileri.org Adı Selahattin Soyadı GÜÇLÜ 18 Eyl 2010 #65 bunu en güzel mumin tongur bilebilir eminimki bu yazıları okuduğunda gerekli bilgiyi verecektir
M mtongur Takipçi Üyemiz Katılım 20 Nis 2010 Mesajlar 188 Konum Bursa Adı Mümin Soyadı TONGUR 18 Eyl 2010 #66 Arkadaşlar bir aksilik olmazsa ahmet abi yarın kuşlarla birlikte bursaya geliyor. 3-4 gün önce sözleştik. Fotolarını çekip ekleyeceğim. Yaşar bey'inde abisine teslim etti sanırım. Kendim gütürüp verdim dedi .
Arkadaşlar bir aksilik olmazsa ahmet abi yarın kuşlarla birlikte bursaya geliyor. 3-4 gün önce sözleştik. Fotolarını çekip ekleyeceğim. Yaşar bey'inde abisine teslim etti sanırım. Kendim gütürüp verdim dedi .
M mehmet vonal Yeni Üyemiz Katılım 3 Tem 2010 Mesajlar 10 Konum kocaeli-karamürsel Adı mehmet Soyadı vonal 18 Eyl 2010 #67 y5
Y yasarpdr Üyemiz Katılım 25 Ağu 2010 Mesajlar 46 Konum istanbul Adı Yaşar Soyadı Ocaktürk 18 Eyl 2010 #68 Mümin Bey, ben kuşları teslim almadım henüz, ama teslim alınca yayınlayacağım hemen.. saygılarımla...
Mümin Bey, ben kuşları teslim almadım henüz, ama teslim alınca yayınlayacağım hemen.. saygılarımla...