YARIŞMA- Yerli kategorisinde yarışan Muhabbet Kuşu resimleri

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşlar ahmet dündar arkadaşımızın bizden rica ederek tertiplemiş olduğu en güzel muhabbet kuşu yarışması sona ermiştir bu akşam ahmet dündar (konyalı) gerekli açıklamayı yapıp yarışma birincilerini açıklayacaklardır tüm katılımcı arkadaşlara www.muhabbetkusuureticileri.org adına teşekkür ederim

konyalı

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
dündar
Arkadaşlar; oy verme işlemimiz sona ermiştir. Şu an oyları sayıyorum. Sayma işlemi biter bitmez ilgili konuların altında yayınlayacağım. Hepinize katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Bu yarışmayı yapmamızın en büyük sebebi daha çok insanı mubişsever yapmak ve aramıza katmaktı. Dilerim aramıza katılan arkadaşlar konulara katkı sağlarlar. Bu konuda ve yarışmada bize destek olan, öncelikle Selahattin GÜÇLÜ Bey'e ve sonrasında www.muhabbetkusuureticileri.org sitesine ve site sakinlerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Her türlü soru ve sorununuzda bana ulaşınız.

Hepinize sonsuz saygılar

Ahmet DÜNDAR
Konya
0507 305 45 40
Üretici

konyalı

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
dündar
Yarışmamız sonuçlanmıştır. Yerli kategorisinde 9 adet kuşa toplam 44 adet oy gönderilmiştir. Yarışma sonuçları alttadır.

1. y5 -14 oy (Mümin TONGUR)
2. y68 - 11 oy
3. y56 - 8 oy
4. y19 - 5 oy
5. y29 - 2 oy
6. y11 - 1 oy
7. y18 - 1 oy
8. y32 - 1 oy
9. y58 - 1 oy

Yarışmaya katılan yarışmacı ve oy ile desteğini sağlayan arkadaşlara ve site yönetici ve sakinlerine teşekkürler.
Kazanan kuşun resmi altta yayınlanacaktır. Kendisini tebrik ediyoruz. Kazanan kuşuyla beraber çekilmiş bir videosunu İçinde Ahmet Dündar ve www.muhabbetkusuureticileri.org cümleleri geçen sözlerle çekip en geç 2 gün içinde sitede yayınlamasını ve bana telefon, mail veya özelden ulaşmasını rica ediyorum. Saygılarımla

konyalı

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
dündar

Yerliler yarışmasında 1. olan kuş(y5).  Sahibini tebrik ediyorum.

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Oylarıyla beni destekleyen herkese, Ahmet abi ve Selahattin abiye, ayrıca tüm siteye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
konyalı' Alıntı:
Yarışmamız sonuçlanmıştır. Yerli kategorisinde 9 adet kuşa toplam 44 adet oy gönderilmiştir. Yarışma sonuçları alttadır.

1. y5 -14 oy (Mümin TONGUR)
2. y68 - 11 oy
3. y56 - 8 oy
4. y19 - 5 oy
5. y29 - 2 oy
6. y11 - 1 oy
7. y18 - 1 oy
8. y32 - 1 oy
9. y58 - 1 oy

Yarışmaya katılan yarışmacı ve oy ile desteğini sağlayan arkadaşlara ve site yönetici ve sakinlerine teşekkürler.
Kazanan kuşun resmi altta yayınlanacaktır. Kendisini tebrik ediyoruz. Kazanan kuşuyla beraber çekilmiş bir videosunu İçinde Ahmet Dündar ve www.muhabbetkusuureticileri.org cümleleri geçen sözlerle çekip en geç 2 gün içinde sitede yayınlamasını ve bana telefon, mail veya özelden ulaşmasını rica ediyorum. Saygılarımla
Mümin kardeş sizi tebrik ediyorum...
Kazandıgınız kuşlar elinize ulaştıgında fotograflarını bizimle paylaşırsanız seviniriz...:)

T

tolga baran

Guest
mümin canı gönülden tebrik ederim , hedefine koşar adım gidiyosun işte bunun sonucu birşeyi istemek başarının olmazsa olmazı kardeşim ALLAH gönlüne göre versin...

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Elime geçince fotolarını yayınlayacağım.

Tolga BARAN' Alıntı:
mümin canı gönülden tebrik ederim , hedefine koşar adım gidiyosun işte bunun sonucu birşeyi istemek başarının olmazsa olmazı kardeşim ALLAH gönlüne göre versin...
Çok sağol abi. elimden geleni yapıyorum işte. Amin diyorum inşallah sizlerinde istediği gibi olur herşey.

yasarpdr

Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Ocaktürk
tebrikler Mümin Bey, çok güzel bir kuş, daha nice yavrular alırsın inş.