Yavru Besleme Aparatları

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
hiç kimsenin başaramadığı soluk borusuna sokarak 5 günlük yavruyu 3 sn de öldürdüm.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
geçmiş olsun mehmet bey inşallah onun acısını unutturacak bol bol yavrularınız olur

Serdar_84

Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
Bozarslan
Çok geçmiş olsun. Daha dikkatli olun lütfen. Herşeyden önce onlar da can taşıyor.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
şu anda çok canım sıkkın. ben yaptım siz yapmayın diye yazıyorum. 5 yavruda 4 dü bu gün öldü. erken yuvadan atlamak zorunda kaldılar, 2 tanesi ebeveynleri tarafından öldürüldü. 1 tanesinin kafasını bulamadım. 1 tanesi de sabaha çıkamayacaktı. yanlış şekilde soktum herhalde 3 sn de ellerimde öldü. Neredeyse ağlıyacağım şu anda. Yorum yazarken bunlara göre yazın. Ben canilik olsun diye sokmadım o boruyu hayat kurtarmak için

özcan gök

Takipçi Üyemiz
Adı
özcan
Soyadı
gök
abi sonuçta isteyerek yapmadın bunu kendini suçlamamalısın tamamen iyi niyetli düşünerek hareket ettin ama onunda ömrü o kadarmış geçmiş olsun.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
5 tane yavrudan bir tanesini kurtarabildim. Oğlanda çok etkilendi, sürekli baba cennete gitmiştir dimi diye soruyor. Geri zekalı kafam yapma işte.

Serdar_84

Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
Bozarslan
MEHMET KIDIR' Alıntı:
Mehmet Bey kusura bakmayın öyle demek istemedim. Yazdıklarınız bir an için gözümde canlandı kötü oldum. Tabiiki kazayla herşey olabilir. Tekrar geçmiş olsun.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
MEHMET KARDEŞİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BENDE ZAMANINDA YAVRU BESLERKEN BİRKAÇ YAVRU ÖLDÜRMÜŞTÜM
SENİN PSİKOLOJİNİ ANLIYORUM ŞUNUDA UNUTMAMAK LAZIM SEN O YAVRULARI KURTARMAK İÇİN BU KAZA BAŞINA GELDİ
BİZ ÜRETİCİLERİN ZAMAN ZAMAN BUNA BENZER ŞEYLER ZAMAN İÇİNDE BAŞIMIZA GELECEKTİR
BU KONULARDA FAZLA DUYGUSAL OLMAMAMIZ LAZIM ÇÜNKÜ BİZ ÜRETİCİYİZ TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN

varminator

Uzman Üyemiz
Adı
Selçuk
Soyadı
YILMAZ
mehmet bey öncelikle geçmiş olsun. hiçkimse böyle bir durumla karşılaşmak istemez siz tamamen iyi niyetiniz ve vicdanınızla kurtarmak için çabalamışssınız,sağlık olsun üzmeyin kendinizi çünkü bişşeyleri geri getirmiyor malesef,inşallah birdaha karşılaşmazsınız böyle bir durumla,kurtulan yavruyu düşünüp içinizi  bi nebze rahatlatın...

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Mehmet abi geçmiş olsun.Çok üzücü.Keşke ebeveynler bunu yapmasa keşke keşke...

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Serdar Bozaslan' Alıntı:
Mehmet Bey kusura bakmayın öyle demek istemedim. Yazdıklarınız bir an için gözümde canlandı kötü oldum. Tabiiki kazayla herşey olabilir. Tekrar geçmiş olsun.
EST. KIRDIYSAM BEN ÖZÜR DİLERİM. BİR DAHA HAYATTA ÖYLE BİŞEY YAPMAM. YAPANADA ENGEL OLURUM. GÖZLERİMİN ÖNÜNDE O 3 SN VAR HALA.

Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
FAZLA DUYGUSAL OLMAMAMIZ LAZIM
İŞTE BU ÇOK ZOR ABİ, İNAN ŞU AN VARYA ATEŞ GİBİ YANIYORUM.

istanbullu_35

Takipçi Üyemiz
Adı
Hiranur
Çok çok geçmiş olsun mehmet bey bu tür kazalar arasıra herkezin başına gelebilir.Ben kuşa üzüldüm size de üzüldüm ama en çok çocuğa üzüldüm o şimdi kafasında kimbilir neler kuruyordur.Bence sizde biran önce kendinizi toparlayıp hem kendinizin hemde ufaklığın kafasını dağıtmaya bakın.Tekrar geçmiş olsun