Yavru kuş

muratdiker

Üyemiz
Merhaba arkadaşlar,benim 40-50 günlük bir muhabbet kuşum var adı .Forumda yaramaz,hareketli,oyunuc mubişler hakkında yazılan yazıları okuyunca imreniyorum.Kuşum geleli 2 hafta oldu.Sorum şu mubişlerin oyunculuğu,hareketliliği ve merakları,yaş ilerledikçe gelişir mi?Ya da yavru kuşlar ''bebek'' olduklarından daha mı sessiz olurlar,bu durum geçici mi?

NOT:Kuşumda belirgin bir durgunluk yok,çok şükür sağlığı da yerinde.Herkese bol muhabbetler.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
siz kuşunuzla ilgilenin o size güven duydukça günbegün canlanacaktır hayırlı olsun

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
HER SEY ZAMANLA YOLUNA GİRER MERAK ETMEYİN BAKIMINI EKSİK ETMEYİN. BULUNDUĞU ORTAMA DİKKAT EDİN O SİZE ALIŞIR MERAK ETMEYİN. VARSA RESİM PAYLAŞIN İSTERSENİZ. photo

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
' hafta çok uzun bi zaman değil hemde yavru kuş için zamanla alışır sizede kafesinede o zaman başlar oyunlara Güle güle besleyin

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kuşunuz yeni ortamına tamamen alışınca beklediğiniz gelişmeler gerçekleşecektir

muratdiker

Üyemiz
Cevaplar için çok teşekkürler.Kuşun zamanla alışacağını biliyorum.Merak ettiğim yavruların yetişkinlere göre daha durgun olup olmadığıydı.Herkese bol muhabbetler.

mahmut han

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahmut
Soyadı
Varlı
Kuşunuz hayırlı olsun.. Bu iş gerçekten sabır gerektirecek bir iş.. Benim kuşum 4 ay benimle muhattap olmadı.Naptıysam alıştıramadım bir gün ansızın uçururken kafama kondu derken alıştı konuştu :) Şimdi elden avuçtan inmiyor.. Biraz sabırr