evrenakbunar
Takipçi Üyemiz
Yeme yeni düşen yavru kuşumun ayağı kırıldı uygulayabileceğim bildiğiniz bi tedavi yöntemi var mı abiler?
5 dkkaya ekliyorum tam eklem yerinden sanırımSerkan KUCCUK' Alıntı:gecmiş olsun .
resım avrsa eklersenız daha faydalı olabılır.
resimleri ekledim görünürde bişey yok gibi ama kuş sağ ayağını kullanamıyor sürekli yerde yatıyor ilginize teşekkürler.Serkan KUCCUK' Alıntı:gecmiş olsun .
resım avrsa eklersenız daha faydalı olabılır.
çok teşekkür ederim ilginize İnşallah düzelirHalil İbrahim ÇABUK' Alıntı:geçmiş olsun kuşunuzun ayağını teramicin merhemle masaj yapın iki üç gün inşallah düzelecektir
+1Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:geçmiş olsun kuşunuzun ayağını teramicin merhemle masaj yapın iki üç gün inşallah düzelecektir
SELAM GEÇMİŞ OLSUN BAHARATÇIDAN KANTORON YAĞI TEMİN EDEBİLİRSENİZ GÜNDE BİR DEFA SÜRÜN ÇOK FAYDALI OLUYOR.. MESALA BEN BİR KUŞUMDA KULLANDIM ÜÇÜNCÜ GÜN AYAĞINI YERE BASMAYA BAŞLADIEvren AKBUNAR' Alıntı:Yeme yeni düşen yavru kuşumun ayağı kırıldı uygulayabileceğim bildiğiniz bi tedavi yöntemi var mı abiler?

Sayra SENSES' Alıntı:Masallah yorumlarda gayet guzel tedavi yontemleri paylasilmis gecmis olsun
Bayram AKYILDIZ' Alıntı:öncelikle kırıkmış gibi gözükmüyor parmaklarının uc kısmında hareket varsa kırık değildir kırık olan ayak sabit bir bölgede durmaz tedaviye başlamadan önce kırık olup olmadığını kontrol edin ondan sonra altaki resimli tedavi yöntemini ugulayıp sonuca ulaşırsınız..
saygılar