Yavru Kuşun Ayağı Kırıldı

evrenakbunar

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
twitter.com
Adı
Evren
Soyadı
AKBUNAR
Yeme yeni düşen yavru kuşumun ayağı kırıldı uygulayabileceğim bildiğiniz bi tedavi yöntemi var mı abiler?

evrenakbunar

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
twitter.com
Adı
Evren
Soyadı
AKBUNAR
Serkan KUCCUK' Alıntı:
gecmiş olsun .
resım avrsa eklersenız daha faydalı olabılır.
resimleri ekledim görünürde bişey yok gibi ama kuş sağ ayağını kullanamıyor sürekli yerde yatıyor ilginize teşekkürler.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
geçmiş olsun kuşunuzun ayağını teramicin merhemle masaj yapın iki üç gün inşallah düzelecektir

evrenakbunar

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
twitter.com
Adı
Evren
Soyadı
AKBUNAR
Valla dediğiniz gibi teramicin sürdüm ama kuş hala aynı bacağını sarsam faydası olur mu acaba?

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
Evren AKBUNAR' Alıntı:
Yeme yeni düşen yavru kuşumun ayağı kırıldı uygulayabileceğim bildiğiniz bi tedavi yöntemi var mı abiler?
SELAM GEÇMİŞ OLSUN BAHARATÇIDAN KANTORON YAĞI TEMİN EDEBİLİRSENİZ GÜNDE BİR DEFA SÜRÜN ÇOK FAYDALI OLUYOR.. MESALA BEN BİR KUŞUMDA KULLANDIM ÜÇÜNCÜ GÜN AYAĞINI YERE BASMAYA BAŞLADI

Alpay BÜLÜR

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.izmirkusdunyasi.com
Adı
Alpay
Soyadı
BİLİR
Geçmiş olsun Evren,
Önce kırık olan yeri net olarak tespit etmen gerekiyor.Daha sonra ayağın kalınlığına uygun genişlikte bildiğimiz meşrubat pipeti bul ve uygun uzunluktaki kısmını diklemesine keserek kuşun ayağına yanlamasına geçir.

Kuşu tüneksiz ve sakin bir ortamda yeme veya suya kolay ulaşabilecek şekilde 3 hafta kadar beklet..Eskisi kadar iyi olacaktır..

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Masallah yorumlarda gayet guzel tedavi yontemleri paylasilmis gecmis olsun

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Bayram AKYILDIZ' Alıntı:
öncelikle kırıkmış  gibi gözükmüyor parmaklarının uc  kısmında hareket varsa kırık  değildir kırık  olan ayak sabit bir bölgede durmaz  tedaviye  başlamadan  önce  kırık olup olmadığını  kontrol edin ondan  sonra altaki  resimli tedavi  yöntemini ugulayıp  sonuca  ulaşırsınız..

saygılar