Yavru muhabbet kuşu arıyorum-Ankara

Hasan Gurel

Yeni Üyemiz
Herkese hayırlı günler ;

Ben Ankarada veya ankara çevresinde (gönderim yapabilen tabi Ankara içi olursa daha iyi ) evde beslemek için yeni yeme düşmüş erkek bir yavru muhabbet kuşu arıyorum. Forumdaki ilanları inceledim fakat bulamadım , yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
dün akşam beni arayan sizdiniz sanırım soner durmuşta olması lazımdı ayrıca haydar ulutuz ilede iletişime geçebilirsiniz yada 20 gün beklerseniz benim yeme düşecek yavrularımdan verebilirim.

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
hasan bey bendede çok güzeller var ama siz yeşil istemişsiniz soner beye dün gittim ve çok güzel çok tatlı bi yavru vardı çok akıllıydı tam ele alıştırmalık.

Hasan Gurel

Yeni Üyemiz
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim ; Gökhan bey sizi arayan ben değildim :) Soner bey ve Haydar beyle nasıl iletişime geçebilirim telefon numaraları varmı özel mesaj mı atmalıyım ? Renk önemli değil hani seçme şansım olursa doğal yeşil olsun istiyorum yoksa farketmez alıştırmak istediğimden küçük yavru ve erkek olması öncel ik benim için

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Hasan GÜREL' Alıntı:
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim ; Gökhan bey sizi arayan ben değildim :) Soner bey ve Haydar beyle nasıl iletişime geçebilirim telefon numaraları varmı özel mesaj mı atmalıyım ? Renk önemli değil hani seçme şansım olursa doğal yeşil olsun istiyorum yoksa farketmez alıştırmak istediğimden küçük yavru ve erkek olması öncel ik benim için
haydar ulutuz :05062071695

soner durmuş:05073036325

birde şimdi aklıma geldi mahir kocatürk arkadaşımız var

05549741898 onun numarasıda bu istediğiniz zaman arayabilirsiniz benimki zaten yazıyor. ama en az 20 gün içinde benimkiler yeme düşecek

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
ben size fotoları yollarım hasan bey iyigünler

bu bebek çok cana yakın

Bu forumdaki bütün arkadaşların kuşları çok güzel ve sağlıklıdır bu kuşları iş için değil hobi olarak bakıyorlar Soner DURMUŞ beyin kuşlarına bakabilirsiniz. Ama bütün arkadaşların kuşları iyidir.

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
M.Enes GÜLTEKİN' Alıntı:
Bu forumdaki bütün arkadaşların kuşları çok güzel ve sağlıklıdır bu kuşları iş için değil hobi olarak bakıyorlar Soner DURMUŞ beyin kuşlarına bakabilirsiniz. Ama bütün arkadaşların kuşları iyidir.
Bana görede Çilem Hanımın ve Nuri beyin kuşları gerçekten renk varyasyonları olarak benimkilerden daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Yine tüm dostların iyi dilekleri içinde teşekkür ederim.

Hasan Gurel

Yeni Üyemiz
Herkese çok teşekkür ederim tek tek ilgilendiniz benimle şimdi karar vermek de zor oldu herkesin allah nazardan saklasın çok güzel yavruları var maşallah

Hasan Gurel

Yeni Üyemiz
Evet bu yaramazı aldım , ilgilenen herkese teşekkür ederim Çilem hanımın sabrı için ayrıyetten teşekkürler kendisine :)