yavru ölümlerinin sebebini buldum (yalnış bakım ve beslenme)

tankuuu

Takipçi Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
ÖZGÜR
s.a arkadaşlar,uzun zamandır yavru ölümleri yaşıyorum ve geçen hafta yavrulardan bir kaçını tahlile yolladım.bugün sonuçlar belli oldu ve herhangi bir mikrobik vakaya rastlanmadı.yalnış bakım veya beslenmeden olduğunu söyledi veteriner, şimdi sorum çok az sorun ile üretim yapan arkadaşlara olucak, nasıl bir beslenme programı uygulamalıyım?cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
bakım beslenme mama vs üretimhanenin temizligi havalandırması ısı.. bu durumları paylasısanız anca oyle yardımcı olunur.. bu arada sorunu bulmussunuz gecmis olsun.. önemli olan problemi bulmak zaten

tankuuu

Takipçi Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
ÖZGÜR
kullandığım yem vivid marka,içme sularını çeşme suyu kullanıyordum son 1 haftadan bu yana hazır su kullanıyorum, ama asıl mamadan şüpheleniyorum 1 haftadan bu yana mama vermiyorum.kendi hazırladığım mama karışımını kullanıyordum içinde arı mama,irmik,bebe biskivüsi,mısır unu, var. bundan sonra içinde sadece yumurta,havuç,ve bebe bisküvisi olan mama hazırlıyacağım. birde şöyle birşey söyledi doktor,anne kuşun iyi beslenememesi sonucu yavruya verdiği besinler yetersiz gelebilirmiş aldığım önlemler bunlar.atladığım birşey varsa önerilerinizi bekliyorum ustalar