troy_legend
Üyemiz
slm abilerim kardeşlerim birkaç hafta önce bi üretici abim üretimi bıraktı kuşlarını şehir dışından bir arkadaşa yolladı yuvalıktaki yumurta ve yavruları bana verdi yaklaşık 20 kadar yavru 30 küsür yumurta yavruların çoğu resimdekiler gibi çelimsizdi yumurtaları her yuvalığa çıkma durumuna göre birer ikişer dağıttım yavrularıda boylarına göre diğer yuvalardaki yavruların yanına birer ikişer koydum yaklaşık 1 hafta içinde bütün yavrular öldü hergün 3-5 tane ölüyordu ne olduysa ondan sonra oldu benim diğer yavrularda bu şekilde olmaya başladı resimdekiler benim kendi kuşlarım daha önce hiç böyle çelimsiz yavru olmuyordu sanki yavruların kanı çekilmiş gibi ölmeden önceki gün morarmaya başlıyor iyice halsizleşiyor kendim hergün kursaklarını iyice doldurmama rağmen ölüyorlar kendi yaptığım mamada pirinç unu mısır unu galeta unu bebek bisküvisi ve yumurta sarısını karıştırıp veriyorum sıcak bir şekilde ama ölümleri durduramıyorum bu hastalığın tedavisi nedir acaba nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olacak abilerim kardeşlerime şimdiden çok teşekkür ederim