burak karakuş
Uzman Üyemiz
arkadaşlar yavrular gayet büyüdü kafesin tabanında durabiliyorlar yem kırabiliyorlar sizce yavruları ayırsam mı ?
yav kardeşim yazmayayım diyorum dayanamıyorum, mahsun bey bu yukarıya kopyaladıklarımı siz yazmadınız mı???Mahsun ECE' Alıntı:Eğer anne ve baba yavruları dövmüyorsa bırakın biraz daha kalsın kafeste. yavrular daha çabuk tecrübe edinirler. anne ve baba yavruları döverse ayırırsınız yada yeni kuluçka hazırlığı görürseniz ayırın.
+1111Haydar KARAÇAL' Alıntı:arkadaşlar yavrunun yem yediğini görüyorsun bu demek oluyorki zaman gelmiş niye anne ve babasının yanında kalmaya devam etsin onu anlamadım muhabbet kuşu garip huylu hayvanlardır bir dakikası bir dakikasını tutmaz bir bakmışsın yavru sağlam duruyor 1 dakika sonrada kafadan parçalanmış halde bulursun demek istediğim yem kırmaya başlamışsa aynı kafeste durmaları zarardan başka bişey değil
Burak KARAKUŞ' Alıntı:arkadaşlar yavrular gayet büyüdü kafesin tabanında durabiliyorlar yem kırabiliyorlar sizce yavruları ayırsam mı ?

