gfbli1
Takipçi Üyemiz
İlk defa kuşlarım çiftleşti ve şuan 6 yavruları var. En büyüğü 41 günlük ve 2şer gün arayla yumurtadan çıktılar. Dün dişinin tekrar yumurtladığını gördüm bunun üzerine en küçük yavru hariç diğer 5 yavruyu kafesten ayırdım.
Sizce yavruları ayırmak için erken mi davranmışım ?
Büyük yavrular yem kırar ve yerlerse yem kıramayan yavruları beslerler mi ?
Yavru kuşların kafesinde ebeveynerlinede verdiğim yumurta maması, ebeveynelere verdiğim yem(aspur karıştırdım), dal darı, ballı yem ve su var başka ihtiyaçları var mıdır ?
Yavruları yeni kafese 1-2 saat önce aldım fakat daha yem ve mama yemediler bu durumda ne yapmam lazım ?
Yem ve mamayı yayvan tabaklar içinde kafesin tabanına koydum fakat yavrular sadece ballı yemi yemeye çalışıyorlar ballı yemi kafesten alayım mı ?
Sizce yavruları ayırmak için erken mi davranmışım ?
Büyük yavrular yem kırar ve yerlerse yem kıramayan yavruları beslerler mi ?
Yavru kuşların kafesinde ebeveynerlinede verdiğim yumurta maması, ebeveynelere verdiğim yem(aspur karıştırdım), dal darı, ballı yem ve su var başka ihtiyaçları var mıdır ?
Yavruları yeni kafese 1-2 saat önce aldım fakat daha yem ve mama yemediler bu durumda ne yapmam lazım ?
Yem ve mamayı yayvan tabaklar içinde kafesin tabanına koydum fakat yavrular sadece ballı yemi yemeye çalışıyorlar ballı yemi kafesten alayım mı ?