yavrularım telef oluyor yardımmmmmmm

edebali

Yeni Üyemiz
Adı
ALİM
Soyadı
YILMAZ
Benim de yavrularım aynı şekilde ölmekte ve ben buna çözüm bulabilmiş değilim maalesef.

edebali

Yeni Üyemiz
Adı
ALİM
Soyadı
YILMAZ
Bu hastalıkla ilgili olarak bir arkadaşım Coxidin adlı bir ilacın faydalı olduğunu söyledi bugün. Ancak kullanım şeklini ve miktarını bilmiyorum. Acaba bu ilacı kullanan var mı? Saygılar.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Ali YILMAZ' Alıntı:
Bu hastalıkla ilgili olarak bir arkadaşım Coxidin adlı bir ilacın faydalı olduğunu söyledi bugün. Ancak kullanım şeklini ve miktarını bilmiyorum. Acaba bu ilacı kullanan var mı? Saygılar.
bu ilaç ishalin  yanında salmonelladada  kullanılır suluğa 3 damla

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Erhan ÖZGÜR' Alıntı:
.bu konu hakkında böyle bir stede ve bunca büyük ustadan kesin bir tedavi metodu bulamamak beni çok üzdü.
    Sitedeki ustalar, size kesin tedavi metodu bulacaklarına dair söz mü vermişlerdi ?
    Biz dünyada ölen her kuş için üzülürüz; Lakin veteriner in çözümleyemediğini üreticiler nasıl çözümlesin ?
    Site üyelerini ilgisizlik ve bilgisizlikle suçladığınızın farkında mısınız ?

Tedavi aşağıdakileri gerektirecektir:
  * Muayene,
  * Tetkik,
  * Teşhis
  * Klinik ortamı

Dilerim, Kuşlarınızdaki problem kısa zamanda çözümlenebilsin..

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
bu ölümler genelde yavrular da oluyor çünkü yavruların bağışıklık sistemi zayıf olduğundan sonuç hüsranla bitiyor yapmanız gereken çiftleri ayırmak genel bir antibakteriyel zefiran almanız eczanelerde var bu ilaç'ı  döğme yapanlar kullanıyor çok iyi bir ilaçtır 0.5 lt 2 kapak fıs fıs yardımıyla kuşların su ve yemini kaldırın (zararı yoktur belki ama ben denemedim çünkü)  kuşlara yuvalara yavrulara gelse sorun yok kafesin her yerine sıkın ben çok etkisini gördüm  kekik de çok faydalı verdikten sonra dışkıları değişti ama daha dinç daha parlak ve daha güzel sonuçlar aldım bu tür yavru ölümleri hep bir hatanın işlenmesinden kaynaklanıyor oda temizlik havasızlık mesela sabah verdiğiniz mama akşama kadar kalıyor mama ekşiyor sabaha kadar bakteri oldu zaten kuruyan yerleri elimizle sıyırıp atıyoruz yeni mamayı üzerine koyuyoruz kuşa iyilik yapmış oluyoruz biz ancak kendimizi kandırıyoruz kuşlarımız sonra telef  oluyor mamayı koyunca anne baba mamaya saldırıyor eee yavru acıkmış  bu direk anne babadan yavrulara gidiyor ve bakteri yavruyu öldürüyor sonu hüsranla bitiyor üşenmeden dolayı emek boşa gidiyor bu durumu ben yaptım ve bu hastalık başıma geldi ve bana bir ders oldu ilk önce temizlik ne deniyor imanın yarısı temizliktir buradan yola çıkmak lazım...

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Yavru ölümlerinin büyük nedenlerinden bi kaçtanesi 1 dezenfektan eksikliği 2 Bakım eksikliği:
Üretimhanemde 4 adet dezenfektan kullanırım vanodin,Armasep,Desgal5 ve Virkon s.Mama katkıları olarak Bira mayası, pembe vitamin toz, v plus,magnesin,Biotın, sarımsaklı biramayası,Allaha şükür herhangi bir ölüm söz konusu olmamıştır.