ozeldemirler
Uzman Üyemiz
Habil bey öncelikle geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede ölümleriniz durur. Mamayı 2-3 günde bir verdiğinizi yazmışsınız. Bence hergün mutlaka yavrulu çiftlere sabah vermeniz lazım.
Yavrululara her gun.. yumurtasızlara haftada 3 defa en fazla yumurtalılarada vermemelisiniz.. yumurtalıya verdiginiz zaman erkek kızıp dişiyi rahatsız edebilir buda kavgalara ve yumurtalarıın bozulmasına neden olur.. vitaformu önermiyorum.. icinde antibiyotik var ve vitamin degerleri yüksek deil.. size önerecegim vitaminler amino asit degerleri yuksek vitaminler olmalı.. bu aradada üretimhanenizde havalandırmanız varmı? ısı ışık nem degerleriniz ne durumdaHabil TANTA' Alıntı:ilaç çok sık kullanmam gerekmedikçe vitamin olarak vitaform veriyorum ara sıra . ayda bir neoprinfort ve vilmektin kullanıyorum. bunlarda çok sık olmamak kaydıyla.
birde bu kuruma hastalığı nedenini daha önced araştırmıştım sularına haftabir elma sirkesi koyuyorum bir gün durmak şartıyla.
mamayı her gün vermemde bir sıkıtı olurmu.
VİTAFORM İÇERİĞİNDE BULUNAN , Oksitetrasiklin, Streptomyces rimosus tarafından üretilen Oksitetrasiklin bulunan ikinci tür tetrasiklin sınıfı antibiyotiğidir. Geniş spektrumlu olduğu için birçok farklı enfeksiyonun tedavisinde kullanılır. Formülü 1953 yılında Robert Woodward tarafından keşfedildi. Woodward'ın bu keşfi daha sonraları Oksitetrasiklin'in bir türevi olan ve bugün belki de en yaygın kullanılan tetrasiklin antibiyotiği olan Doksisiklin'in sentezi için çok önemli bir adımdır.Bora DERİCİ' Alıntı:Habil bey Siz yanlışı en başından beri yapmaktasınız VİTAFORM KULLANMAKLA,neden dersen ilacın prekpestüsünü hiç okudunmu derim.Şöyle yazar istenmeyen etkiler bölümünde SİNDİRİM KANALINDAKİ MİKROBİYEL FLORAYI BOZABİLİR.....(hayvanın yedigi yemi sindirmesi için gerekli mikrobiyel canlıları öldürür..).VİTAFORM Antibiyotiktir saglıklı hayvanlara vermeyiniz...Bu tür hataların sonuçları uzun zamanda etkisini gösterir ve sonucuda hiç iyi olmaz.Vilmectini nasıl veriyorsun kuşlarına (vilmectin 4 ayda bir uygulanır)?
bilal kardesime katılıyorumBilal ERDEM' Alıntı:VİTAFORM İÇERİĞİNDE BULUNAN , Oksitetrasiklin, Streptomyces rimosus tarafından üretilen Oksitetrasiklin bulunan ikinci tür tetrasiklin sınıfı antibiyotiğidir. Geniş spektrumlu olduğu için birçok farklı enfeksiyonun tedavisinde kullanılır. Formülü 1953 yılında Robert Woodward tarafından keşfedildi. Woodward'ın bu keşfi daha sonraları Oksitetrasiklin'in bir türevi olan ve bugün belki de en yaygın kullanılan tetrasiklin antibiyotiği olan Doksisiklin'in sentezi için çok önemli bir adımdır.
Solunum yolu, sinüs, orta kulak, deri, idrar yolları iltihaplarından belsoğukluğuna kadar birçok enfeksiyonun tedavisinde Oksitetrasiklin kullanılabilir. Ayrıca Şarbon, Bruselloz, Tularemi, Kolera ve Yersinia pestis tedavilerinde kullanılabilir. Ağır akne tedavisinde de sıkça kullanılır. Ayrıca akvaryum balıklarındaki karın çökmelerinde de kullanılır. Çünkü karın çökmeleri sindirim sistemi parazitlerinde ortaya çıkar.
Şimdi reklama girmesin ama Di-a-zyme 256 kullan şayet kullanıyorsan da dozunu arttır.
Biliyorsun yeni formül hem suya hem de mamaya katılıyor her iki şekilde de kullanmanı tavsiye ederim...