yavruların yuvalıktan erken düşmesi hakkında...

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
ustalarım yavruların bir kısmı yuvalık ağzının derin olmamasından dolayı erken düşmektedirler.tekrar içeri koymamıza rağmen ertesi gün yine kafesin tabanında bulunmaktadırla.bu kuşlarımız ve geç gelişen kuşlarımız için piyasada satılan yavru elle besleme maması alıp versek gelişimleri nasıl olur.yem kırmada felan sorun yaşarmıyız...beraber çıkar bir çok çiftten yavrularımızın küçük olanlar diğerlerinden yem istemektedirler.bunlarıda elle beslesek sizce nasıl olur.Saygılar...

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Yavruları beslemek sanıldığı kadar kolay olmuyor bence bununla uğraşmak yerine derin yuvalıklar yaptırın. Yavrular çıkamasın ben o şekilde başa çıkıyorum. 1-2 yavru olsa belki bakabilirsiniz ama hem sizi yorar hemde pahalıya mal olur.

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Durdu ACAR' Alıntı:
Yavruları beslemek sanıldığı kadar kolay olmuyor bence bununla uğraşmak yerine derin yuvalıklar yaptırın. Yavrular çıkamasın ben o şekilde başa çıkıyorum. 1-2 yavru olsa belki bakabilirsiniz ama hem sizi yorar hemde pahalıya mal olur.
Aynen katılıyorum, yavruyu beslerken bir sürü sıkıntı çıkıyor ana-baba gibi tam randımanlı büyütemezsiniz, en güzeli derin yuvalık yaptırıp bakım işine hiç girmeyin.

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
teşekkür ederim yavrulukları derinleştirelim o zaman.Hayırlı üretimler..

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Elinizdeki yuvalıklardan bu sefer atlayan yavruları beslesenizde bidahaki yavru döneminde aynı sorun olacak en mantıklısı yuvalık almak kolay gelsin

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
derin yuvalıklar daha ii kuşlar zaten tam büyümeden oraya çıkamıyorlar