Değerli dostlar Yavrulu bir çift var almayı düşündüğüm ancak böyle durumlarda dikkat edilmesi gereken unsurlar nedir acaba ? Satan arkadaş yavruya bakmayabilir dedi. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.
Sıddık bey peki yavrular için belli bir süre koyabilir miyiz şu kadarlık yavruysa bakmayabilir diyerekten. Yumurtalı çift işine ise hiç girmiyorum zaten satan arkadaş bana altarnetif sunsada. !Sıddık YAMAÇ' Alıntı:Yer değişikliğinden strese girip bakmayabilir.Uysal bir çift ise problem olmaz.En güzeli yavrularını büyütmesini bekleyin.Slm
çiftinizin durumuna bağlı örneğin bende yavrulu bir çift almıştım. yavrulara bakmadı eve alışıp tekrar yumurta yapması 2 ayı buldu, bir çiftte yumurtalı almıştım. onlarda ziyan oldu ama 10-15 gün sonra tekrar yumurtladıSoner DURMUŞ' Alıntı:yumurtalı çiftin tekrardan, yumurtlaması nasıl bir süreçtir.
bu iydi şimdiSayra SENSES' Alıntı:çiftinizin durumuna bağlı örneğin bende yavrulu bir çift almıştım. yavrulara bakmadı eve alışıp tekrar yumurta yapması 2 ayı buldu, bir çiftte yumurtalı almıştım. onlarda ziyan oldu ama 10-15 gün sonra tekrar yumurtladıçiftin durumu derken aradaki farkı anlarsınız
![]()
bu konuda satıcının insafına kalmış durumundayız. Ne derse inanacazHasan US' Alıntı:İnşallah bakıcı kuşlar alırsınız, en azından daha önce 1 yada 2 kere yavru büyütmüş kuşlar olursa sizin açınızdanda sorunsuz olacağına inanıyorum. Aradığınızı bulmanız dileğiyle..
CSoner DURMUŞ' Alıntı:bu konuda satıcının insafına kalmış durumundayız. Ne derse inanacaz![]()
+111Sayra SENSES' Alıntı:yumurtalı veya yavrulu çift almak bile bile lades demektir, ama yok illa alıcam şansıma derseniz size tavsiyem kuşu gece karanlıkta alın, yuvalığın deliğini kartonla tıkayıp eve götürün ve karanlıkta yuvalık deliğini açın bir ihtimal bakabilir
Soner bey, Size yakıştırabildiğim şu dur:Soner DURMUŞ' Alıntı:bu konuda satıcının insafına kalmış durumundayız. Ne derse inanacaz![]()
hocam ben Ali Ünal i ne gördüm ne tanırım bana 7 tane Show gönderdi hemde basit değil baya para verdim ve gelen kuşlar benim beğendiğim kuşlar ve 10 numaralar bir tane kanı bozugun yaptığını tüm üreticilerimize mal etmeyinSerkan SİPAHİ.' Alıntı:arkadaşlar başıma gelen bi olayı anlatıyım netten tanıştıgım bi arkadaşla muhabbet kuşu alış verişi yaptım kuşlarda daha yeni çıkmış yavrular mevcuttu eve getip detaylı bi şekilde incelediğimde kuşların kardeş oldugunu anladım çünkü yavruların hepsinde parmaklarında filan eksiklikler filan var onun için tanımadıgınız kişilerle fazla alış veriş yapmayın
+1Serkan SİPAHİ.' Alıntı:arkadaşlar başıma gelen bi olayı anlatıyım netten tanıştıgım bi arkadaşla muhabbet kuşu alış verişi yaptım kuşlarda daha yeni çıkmış yavrular mevcuttu eve getip detaylı bi şekilde incelediğimde kuşların kardeş oldugunu anladım çünkü yavruların hepsinde parmaklarında filan eksiklikler filan var onun için tanımadıgınız kişilerle fazla alış veriş yapmayın