Orkun TUTAR
Takipçi Üyemiz
3 gün önce yavruluk taktım kafesime fakat yavruluga girmediler halen dönup bakmıyorlar bile ne yapmamı önerirsiniz
Orkun TUTAR' Alıntı:3 gün önce yavruluk taktım kafesime fakat yavruluga girmediler halen dönup bakmıyorlar bile ne yapmamı önerirsiniz
evil_ideaCihan AYTAN' Alıntı:Orkun kardeşim aramıza hoşgeldin bu iş sabır işi İşletme 2. sınıf öğrencisisin sanırım işletme bölümü okumanında etkisiyle yuvalık takar takmaz kuşların yumurtaları seri üretime geçireceğini düşünüyorsun durum bukadar basit olsaydı üretmenin hiç tadı tuzu olmazdı onların beklentileri sadece yuvalık değil ısı,ışık,yem,uygun ortam ,kendi seçmiş oldukları eş,dişi kuşun erkek kuşa güüveni , sağlıklı hormonlar ,kafesin yeri,oda sıcaklığı yetişkin yumurtlayacak erişkinlikte olmaları ve en önemlisi sahibinin onlara olan ilgisi ve sabrı ...!
sabrın sonu selamettır 3 günde yuvalıga girmemelerini sorun etme bazen haftalar sürer yuıkarda arkadaşlar gerekli acıklamayı yapmış.Orkun TUTAR' Alıntı:3 gün önce yavruluk taktım kafesime fakat yavruluga girmediler halen dönup bakmıyorlar bile ne yapmamı önerirsiniz