Yavruluğa girmiyorlar

Orkun TUTAR

Takipçi Üyemiz
Adı
Orkun
Soyadı
TUTAR
3 gün önce yavruluk taktım kafesime fakat yavruluga girmediler halen dönup bakmıyorlar bile ne yapmamı önerirsiniz

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
sabret..ben küçük çaplı üretimciyim.1 çiftim 1 sene 2 ay sonra daha bugün çiftleşti.3 gün önce taktığın yavruluğa bakmamaları normaldir.sabret.üretmek istiyorsan sabredeceksin..

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Orkun TUTAR' Alıntı:
3 gün önce yavruluk taktım kafesime fakat yavruluga girmediler halen dönup bakmıyorlar bile ne yapmamı önerirsiniz

Orkun kardeşim aramıza hoşgeldin bu iş sabır işi  İşletme 2. sınıf öğrencisisin  sanırım  işletme bölümü okumanında etkisiyle yuvalık takar takmaz kuşların yumurtaları seri üretime geçireceğini düşünüyorsun durum bukadar basit olsaydı üretmenin hiç tadı tuzu olmazdı onların beklentileri sadece yuvalık değil  ısı,ışık,yem,uygun ortam ,kendi seçmiş oldukları eş,dişi kuşun erkek kuşa güüveni  , sağlıklı hormonlar ,kafesin yeri,oda sıcaklığı  yetişkin yumurtlayacak erişkinlikte olmaları  ve en önemlisi sahibinin onlara olan ilgisi ve  sabrı  ...!

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Cihan AYTAN' Alıntı:
Orkun kardeşim aramıza hoşgeldin bu iş sabır işi  İşletme 2. sınıf öğrencisisin  sanırım  işletme bölümü okumanında etkisiyle yuvalık takar takmaz kuşların yumurtaları seri üretime geçireceğini düşünüyorsun durum bukadar basit olsaydı üretmenin hiç tadı tuzu olmazdı onların beklentileri sadece yuvalık değil  ısı,ışık,yem,uygun ortam ,kendi seçmiş oldukları eş,dişi kuşun erkek kuşa güüveni  , sağlıklı hormonlar ,kafesin yeri,oda sıcaklığı  yetişkin yumurtlayacak erişkinlikte olmaları  ve en önemlisi sahibinin onlara olan ilgisi ve  sabrı  ...!
evil_idea

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
Orkun TUTAR' Alıntı:
sabrın sonu selamettır 3 günde yuvalıga girmemelerini  sorun etme bazen haftalar sürer yuıkarda arkadaşlar gerekli acıklamayı yapmış.