yavruluk değişimivedişikuş dinlendirmehakkında ustalarımdan cevap bekliyorum...

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
1.sorum:ustalarım 2. batın yavrularım yumurtalardan çıktı..yavruları büyüttükten sonra yavrular düşünce yavrulukların boyutlarını değiştirmem gerekecek yenni daha büyük yavruluk takıcam sakıncası varmıdır yada ne gibi bir yol izlemem gerekecek..
2.sorum:şimdi kuşları nasıl dinlendirebiliriz?yavrulukları çıkartıp dişi ve erkeği aynı kafeste tutsam sizce nasıl olur...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
1.olarak kullandığınız yuvalık ölçüleri nedir büyük yuvalık herzaman yavruların ve annenin rahatı için gerekli
2. kuşları varsa salmada dinlendirmelisiniz erkek ve dişiyi  ayırmanızda fayda var yuvalığı çıkarsanız bile çiftleşme devam edebilir dişi tabana yumurtlayabilir

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
ölçülerini bilmiyorum ama standart bu petshoplarda satılan küçüklerden büyüğünü yapıcam..sorun teşkil edermi değştirmem.

dinlendirmeyide dediğiniz gibi salmada yapayım en garantisi bu...

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ
Benim de çiftim var daha yavru olmadı ama her çiftleştirmeden sonra dinlendirmek şart mı ?

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
her çiftleştirmeden sonra dinlendirilmez..4-5 batın yavru alındıktan sonra dinlendirilir genelde..

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ
Dişiyi mama vererek ve erkegi görür şekilde fakat farklı kafeslerde besleyerekden kızıştırılabilir mi?

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
rommeltr her yere konu açmışsın..benim konumun içine neler yazmışsın konum ile ilgili sorulara cvp alamıyorum..ayrı başlık açmışsın zaten yazan yazmış..daha ne diye benim konumun içine yazıyorsun