EGMNKYMK
Üyemiz
ARKADAŞLAR HAZİRAN TEMMUZ VE AĞUSTOS AYLARINDA ÜRETİM KESİNLİKLE OLMAZ MI?BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
Yazın tuye gırdıklerı ıcın genelde yuvalıkları cıkartıyorlar, dınlendırme amaclı. Fakat kuslar kızıstımı tuyde bıle olsa yavru verırler. Sadece bakımlarının kuvvetlı olması lazım diye dusunuyorumGüven KAYMAK.' Alıntı:ARKADAŞLAR HAZİRAN TEMMUZ VE AĞUSTOS AYLARINDA ÜRETİM KESİNLİKLE OLMAZ MI?BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
+1 YAZ ÜRETİMİNE ŞİDDETLE HAYIR!!!!Günay DÖNMEZ' Alıntı:aynen Hüseyin ustanın dediği gibi...ben Alanyada oturuyorum ve burada yazın üretim yapmaya çalışmak hayvanlara işkence yapmak demek. O yüzden 4 yıldır hiç denemiyorum bile artık. Burada istediğiniz kadar ısı ve nem oranını ayarlayın, sabitlemek imkansız ve yumurtalar genellikle embrio oluşumu safhasında kuruyor ve kabuğun içinde bilya gibi takır-takır ses çıkarıyor. Bence yaz ayını dinlendirme olarak değerlendirmek en mantıklısı, hayvanları bu sıcaklarda boşuna yormanın anlamı yok.
Karahan bey son sözü söylemişKarahan UZUN.' Alıntı:+1 YAZ ÜRETİMİNE ŞİDDETLE HAYIR!!!!