samet hocaoglu
Uzman Üyemiz
150tl'yimi satıyorlar
evet samet kardeş bizim gibilerde bu olaylara bi dur demeli artık.. 2 gundur bağırıyoruz burda daha hiç bi ustaddan ses çıkmadı hiç akıl veren olmadı...Samet HOCAOĞLU' Alıntı:yuhh be şerefsizlere bak ya bu millet ne kadar çıkarcı oldu böle ya yalancı düzenbazlar allah onların bin belasını versin
aynen doğru diyorsun doğal renkleri daha guzel. böyle hiç guzel olmamış yakışmamış bile civvcivlere guzel oluyordu ki ben onada karşıyım ama bu kuşlara gitmyor bile para içi ne yapacaklarını şaşırdılar yakında kendilerinide boyayıp satmalarından korkuyoruum...Samet HOCAOĞLU' Alıntı:veren olur şahin kardeş görmemişlerdir belki ama bi el atmaları lazım bu olaya bide benim anlamadığım bu kuşların doğla renkleri bu renklerden kat kat güzel nasıl begenipte alıyor bu milletimiz bu kuşları hangi akılla ya
GIDA BOYASINurettin MEMİŞOĞLU' Alıntı:bu renkler boyamı yoksa kuşlar kimyasal maddelerle renkmi değiştirmişler..her ne şekilde olursa olsun bu bir cinayettir..onlarda Allah'ın yarattığı mahlukat onlarında en doğal yaşam hakları vardır ve bu hesap er veya geç mutlak sorulur..
zaten buna ruhsat verilmesinin sebebide renk değişimleri anlık olması itibariyledir..yani tüy değişimi oldıkça orijinal renklerine dönüşecektir,bu işlem sanırım anlık satışa yönelik olmasıdırUğur MOGAN' Alıntı:Allah akıl fikir versin! Yalnız şunu merak ediyorum tüy değişiminden sonra tekrar kendi tüylerinin rengini almıyorlar mı? Atıyorum maviyse mavi,sarıysa sarı gibi ...
Kemal SOYLU' Alıntı:Zavallı civcivlerden sonra sıra mubişlere geldi demek. Arkadaşlar lütfen bu şekilde gördüğümüz muhabbet kuşlarını Tarım il müdürlüğü zabıta neresi olursa arayıp şikayet edelim. Bu ruh hastası insanlar bizi sinir hastası etti ya Allah topunun cezasını versin.
amacımızda bu zaten mujdat bey.. bu tur yazıları yayalımki insanlarımız bilinçlensin..Müjdat TEKİNTUĞ' Alıntı:NE DERSEK DEYELİM ARZ TALEP DENGESİ İLK ÖNCE İNSANLARIN BÖYLE ŞEYLERE RABET ETMEMESİ GEREKİR RABET OLMAZSA KENDİLİĞİNDEN DÜZELİR. BİRDE HERKES DUYARLI OLUP BÖYLE KUŞ SATAN YERLERİ GEREKLİ YERLERE ŞİKAYET EDERSE KİMSE BÖYLE KUŞ SATMAYA CESARET EDEMEZ ... evil_idea evil_idea evil_idea