YAZIK YAA ÇOK YAZIK

sahin51

Takipçi Üyemiz
Adı
şahin
Soyadı
şahiner
evet bi arkadaşım rast gelmiş bi petshopda fiyat sormuş 150 tl demişler ...

samet hocaoglu

Uzman Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
hocaoglu
yuhh be şerefsizlere bak ya bu millet ne kadar çıkarcı oldu böle ya yalancı düzenbazlar allah onların bin belasını versin

sahin51

Takipçi Üyemiz
Adı
şahin
Soyadı
şahiner
Samet HOCAOĞLU' Alıntı:
yuhh be şerefsizlere bak ya bu millet ne kadar çıkarcı oldu böle ya yalancı düzenbazlar allah onların bin belasını versin
evet samet kardeş bizim gibilerde bu olaylara bi dur demeli artık.. 2 gundur bağırıyoruz burda daha hiç bi ustaddan ses çıkmadı hiç akıl veren olmadı...

samet hocaoglu

Uzman Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
hocaoglu
veren olur şahin kardeş görmemişlerdir belki ama bi el atmaları lazım bu olaya bide benim anlamadığım bu kuşların doğla renkleri bu renklerden kat kat güzel nasıl begenipte alıyor bu milletimiz bu kuşları hangi akılla ya

sahin51

Takipçi Üyemiz
Adı
şahin
Soyadı
şahiner
Samet HOCAOĞLU' Alıntı:
veren olur şahin kardeş görmemişlerdir belki ama bi el atmaları lazım bu olaya bide benim anlamadığım bu kuşların doğla renkleri bu renklerden kat kat güzel nasıl begenipte alıyor bu milletimiz bu kuşları hangi akılla ya
aynen doğru diyorsun doğal renkleri daha guzel. böyle hiç guzel olmamış yakışmamış bile civvcivlere guzel oluyordu ki ben onada karşıyım ama bu kuşlara gitmyor bile para içi ne yapacaklarını şaşırdılar yakında kendilerinide boyayıp satmalarından korkuyoruum...

samet hocaoglu

Uzman Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
hocaoglu
satar o şerefsizler kendilerinde yazık günah kuşlara ya vicdansızlar içim sızlıyor baktım mı ya :(

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Allah akıl fikir versin! Yalnız şunu merak ediyorum tüy değişiminden sonra tekrar kendi tüylerinin rengini almıyorlar mı? Atıyorum maviyse mavi,sarıysa sarı gibi ...

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
Nurettin MEMİŞOĞLU' Alıntı:
bu renkler boyamı yoksa kuşlar kimyasal maddelerle renkmi değiştirmişler..her ne şekilde olursa olsun bu bir cinayettir..onlarda Allah'ın yarattığı mahlukat onlarında en doğal yaşam hakları vardır ve bu hesap er veya geç mutlak sorulur..
GIDA BOYASI

ensar06

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.cihadehli.net
Adı
Nurettin
Soyadı
Memişoğlu
Uğur MOGAN' Alıntı:
Allah akıl fikir versin! Yalnız şunu merak ediyorum tüy değişiminden sonra tekrar kendi tüylerinin rengini almıyorlar mı? Atıyorum maviyse mavi,sarıysa sarı gibi ...
zaten buna ruhsat verilmesinin sebebide renk değişimleri anlık olması itibariyledir..yani tüy değişimi oldıkça orijinal renklerine dönüşecektir,bu işlem sanırım anlık satışa yönelik olmasıdır

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Zavallı civcivlerden sonra sıra mubişlere geldi demek. Arkadaşlar lütfen bu şekilde gördüğümüz muhabbet kuşlarını Tarım il müdürlüğü zabıta neresi olursa arayıp şikayet edelim. Bu ruh hastası insanlar bizi sinir hastası etti ya Allah topunun cezasını versin.

tutsak06

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
POYRAZ
Kemal SOYLU' Alıntı:
Zavallı civcivlerden sonra sıra mubişlere geldi demek. Arkadaşlar lütfen bu şekilde gördüğümüz muhabbet kuşlarını Tarım il müdürlüğü zabıta neresi olursa arayıp şikayet edelim. Bu ruh hastası insanlar bizi sinir hastası etti ya Allah topunun cezasını versin.

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Allah kimseyi vicdan fukarası yapmasın, bu kuş ve civciv boyayıp talep arttırmaya çalışan zihneyete basıp parayı meydanda rengarenk boyuyacaksın, para değilmi zihniyetin temeli kabul ederler herhalde..

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Satanında alanında gözüde aklıda var satanda alanda suçlu alanda salak değilya görüyor boya olduğunu Rabbim yapanlara hakkettiklerini versin ne kuşa nede civcive yapılabilir birşey değil bu kazandıkları para nasıl boğazlarından geçiyor acaba?

MÜJDAT

Takipçi Üyemiz
Adı
MÜJDAT
Soyadı
TEKİNTUĞ
NE DERSEK DEYELİM  ARZ TALEP DENGESİ İLK ÖNCE İNSANLARIN BÖYLE ŞEYLERE RABET ETMEMESİ  GEREKİR  RABET OLMAZSA KENDİLİĞİNDEN DÜZELİR. BİRDE HERKES DUYARLI OLUP BÖYLE KUŞ SATAN YERLERİ GEREKLİ YERLERE ŞİKAYET EDERSE KİMSE BÖYLE KUŞ SATMAYA CESARET EDEMEZ ... evil_idea evil_idea evil_idea

sahin51

Takipçi Üyemiz
Adı
şahin
Soyadı
şahiner
Müjdat TEKİNTUĞ' Alıntı:
NE DERSEK DEYELİM  ARZ TALEP DENGESİ İLK ÖNCE İNSANLARIN BÖYLE ŞEYLERE RABET ETMEMESİ  GEREKİR  RABET OLMAZSA KENDİLİĞİNDEN DÜZELİR. BİRDE HERKES DUYARLI OLUP BÖYLE KUŞ SATAN YERLERİ GEREKLİ YERLERE ŞİKAYET EDERSE KİMSE BÖYLE KUŞ SATMAYA CESARET EDEMEZ ... evil_idea evil_idea evil_idea
amacımızda bu zaten mujdat bey.. bu tur yazıları yayalımki insanlarımız bilinçlensin..