Yem alırken dikkat edilmesi gereken hususlar

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Cihat Gebze' Alıntı:
bonnei yem kullanmaya başladım karışımı az ama nedense kuşlar çok seviyor açık yemde pek güvenilir olmuyor sizce yem markasını değiştirmelimiyim yoksa bonnei ye devam etmelimiyim ?????
Bütün canlılar taze yiyeceklerden hoşlanır. Yeminiz tazeki kuşlarda beğenerek yiyorlar. Değiştirmenize gerek yok ama karışımı zenginleştirmek için diğer yemlerden alarak karıştırabilirsiniz

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
Ben genelde yemimi kendim hazırlıyorum.Bu sayede kuşun altına göre de ekleme veya eksiltme yapabileceğim tohumlarım da oluyor.Güzel paylaşım olmuş.Emeğinize sağlık...

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
abi önemli bi mevzu bu yem konusu o bakımdan dikkat edilmesi gerekiyor diye düşünerek bi soru sormam gerek.internetten Bravo 302 yem alıcam ama 5 kg lik falan bulamadım.25 kg var fiyatı 56,89tl. İçindekiler:Darı, kuşyemi, keten, kenevir, nijer ve kardi bu yem nasıl fiyatı nasıl.bende sadece 2 çift var bu kadar yem çok mu.almak istiyorum yemi çok kullanıyorum gerek kraker yapıyorum gerek kafesin dibine döküyorum bol bol yiyorlar.alıcam ama bu yemi ne kadar zaman küflenmeden güvelenmeden nasıl muhafaza edebilirim yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.