Yem alırken dikkat edilmesi gereken hususlar

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
paylaşım için tşkler şahin abi. şahin abi benim bu yakınlarda kuşlarda hiç sebebsiz yere ishal vardı bi şekilde atlattım  bugun kuşlara yıllarını vermış bi abim ziyaretime geldi ilk söyledigi yem seçimimin yanlış oldugu ve bu yemın kuşları ishal yaptıgı. en son kullandıgım yemde  wiwid marka yem almıstım 25 kg cıval.bu yemde kızıl darının fazla oldugu ve budarının sert ve boza yapımında kullanıldıgını soyledi.bende kendısının kumesını ziyaret ettim kullandıgı yem 3 ölçek ak darı 1 ölçek te aspur bana bunu tavsıye ettı. fazla karısım yaparsam daha baska seylere yol acacgını soyledı yanı cabuk kızışma gibilerinden.şimdi anlıyorum ki yem deyıp gecmıyeceksın cok onemli.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Çok faydalı bilgiler herkesin işine yarayacak teşekkürler

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
Paylaşım için teşekkürler Şahin abi..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Markadan ziyade paylaşımımdaki tazelik koşullarını göz önüne alarak yem almanız daha iyi olur

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
acı biber tohumu derken bildiğimiz acı biber tohumu sanırım peki bu tohum acı olmuyormu yavrulara zarar verme gibi bir durum söz konusumu ?

Sade kanarya yemi 40%
Sade Sarı Darı  30%
Beyaz Darı  15%
Sade yulaf  5%
Nijer  3%
Kenevir 3%
Acı Biber Tohumu 3%
Şalgam tohumu 1%

Cihat Cenk

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
BURAK
bonnei yem kullanmaya başladım karışımı az ama nedense kuşlar çok seviyor açık yemde pek güvenilir olmuyor sizce yem markasını değiştirmelimiyim yoksa bonnei ye devam etmelimiyim ?????