yem kırma problemi.yardım lütfen ??

xxismetxx

Üyemiz
Adı
İSMET
Soyadı
BALIKÇI
40 günlük bi yavrum var yuvadan atlayalı çok oldu.annesi yumurtaya yattı ama yavruyu babası beslemeye devam ediyo.başka kafese ayırdım birgün boyunca kontrol ettim yem yemedi hiç.bende geriye babasının yanına koydum.acaba yem kırmayı ne zaman öğrenir.ya da en sonunda açlıktan ölcekmi

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
tanbellik yapıyor yere aspur atın  dikkat edin dişi veya erkeğin gazabına uğramasın

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
tanbellik yapıyor yere aspur atın  dikkat edin dişi veya erkeğin gazabına uğramasın +1

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
aspur verebilirsiniz mama desteğiylede en kısa sürede güçlenip yem kıracaktır hayırlı olsun

xxismetxx

Üyemiz
Adı
İSMET
Soyadı
BALIKÇI
hemen ayrı kafese koycam yavruyu.isterse açlıktan ölsün .kendisi bilir

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
sıkıntı yapma hiç arkadaşım yulaf içi at önüne yiyecektir mutlaka daja sonra aspur ile karıştırarak verirsin.. mama yap onuda koy tabana ve son olarak bir iki gün kursak boşsa 1 saatliğine ana babanın kafesine at besleyecektir anası şayet bakıcı bir kuşsa doyunca tekrar al kafesine en fazla 4-5 güne sıkıntın geçer geçmiş olsun..

xxismetxx

Üyemiz
Adı
İSMET
Soyadı
BALIKÇI
son 1 haftadır senin dediğin yöntemi uyguluyorum.kafeste 1 gün geçiriyo bakıyorum kursağı boş,babasının yanına koyuyurum babası kursağını dolduruyo.geriye kafese ayırıyorum yine .ama nereye kadar böyle olcak.sonunda babası beslemicek.ya da zarar vercek