+1seliko' Alıntı:yuvadan yeni düşen kuşlara yem kırmayı öğretmek alıştırmak için neler yapabiliriz?
hilmi akyldız' Alıntı:yem kırmayı öğretemeyiz ama yardımcı olabiliriz mesela haspurla başlayıp yumuşak olduğundan beyaz darıyla devam edebiliriz
+1yavuz alptekin' Alıntı:dal darı verirsen eğer yem kırmayı öğrenme açısından çok faydalı olacaktır
+2 . çok pahalı dün aldım 1 dalı 2 tl.yavuz alptekin' Alıntı:dal darı verirsen eğer yem kırmayı öğrenme açısından çok faydalı olacaktır
DAL DARI PAHALI GELİRhilmi akyldız' Alıntı:yem kırmayı öğretemeyiz ama yardımcı olabiliriz mesela haspurla başlayıp yumuşak olduğundan beyaz darıyla devam edebiliriz ben yaz aylarında yulaf veriyorum
Maşallah... kuşculukta sınır yokozgurdemirbas' Alıntı:kafesin içine girip yemlikten ağzımla yem aldım dişlerimle kırdım izledi hemen kaptı kerata smileki![]()
durduacar' Alıntı:Maşallah... kuşculukta sınır yokthumbsupbo
ceylin123/Nihal.Başkurt' Alıntı:bu görev babaya ait babayı izleyip öğrenirler genelde
+1Serkan KUCCUK' Alıntı:kafesın tabanına yem koyuyorum suyuda takıyorum suluğa hıc sorun yaşamıyorum. Yavruların yanına yem kırmayı bılen daha gelısmış bır yavru koy yavrularıda yanına koy baka baka ögle guzel ögrenıyorkı sen bıle şaşırırsın.
Yavaş hacı yav.. kahpe bizansta ki kahraman adamı geçtin sendeÖzgür DEMİRBAŞ' Alıntı:kafesin içine girip yemlikten ağzımla yem aldım dişlerimle kırdım izledi hemen kaptı kerata smileki![]()