YEM TÜKETİMİ

Serhat ÇETÜN

Üyemiz
Adı
SERHAT
Soyadı
ÇETİN
Merhaba arkadaşlar bende 1 çift mubiş var bunlar aşırı derecede yem tüketiyorlar bu normal mi

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Serhat ÇETİN' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar bende 1 çift mubiş var bunlar aşırı derecede yem tüketiyorlar bu normal mi
Benimkiler günlük tam dolu bir yemliğin 2/3 ünü tüketiyolar . Bazen tamamı da oluyor. Bu ölçüler normal :) Kendinizinkiyle karşılaştırın.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
yere döküyor olmasınlar. Biraz fazla gerçekten.Aslında kışın yem tüketimi çoğalır ama 1 yemlik dolusunu tüketemezler. Yere döküyorlardır

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
Serhat ÇETİN' Alıntı:
sabah akıllı yemı dolduruyorum akşam geldigimde bitmiş oluyo
Muhabbet kuşu beslediğinize emin misiniz? Şaka bir tarafa, eğer yemleri sağa sola dökmüyor da dediğiniz gibi yiyorsa bence önlem alın. Bir de yem olarak ne veriyorsunuz?

Serhat ÇETÜN

Üyemiz
Adı
SERHAT
Soyadı
ÇETİN
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
yere döküyor olmasınlar. Biraz fazla gerçekten.Aslında kışın yem tüketimi çoğalır ama 1 yemlik dolusunu tüketemezler. Yere döküyorlardır
yere dökmuşler o ayrı onlara dokunmuyorum ama 1 haftadır gözlemliyorum her gelmemde bitmiş oluyo

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
bir yemlik dolusu yemi yiyemezler benimkiler akıllı yemliği 10 günde yiyorlar

Serhat ÇETÜN

Üyemiz
Adı
SERHAT
Soyadı
ÇETİN
Abdurrahman KORKMAZ' Alıntı:
Muhabbet kuşu beslediğinize emin misiniz? Şaka bir tarafa, eğer yemleri sağa sola dökmüyor da dediğiniz gibi yiyorsa bence önlem alın. Bir de yem olarak ne veriyorsunuz?
champıon marka vitaminli ve meyveli yem kullanıyorum

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
demekki hep yere döküyorlar. siz yem koymayın yerdekileri yesinler.veya yerdekileri yemliğe tekrar koyun.çünkü böyle olursa yem dayanmaz. hayvanlar galiba strese girmiş veya yemi beğenmiyorlar. Benim dişim de yapıyordu bir ara.

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
demekki hep yere döküyorlar. siz yem koymayın yerdekileri yesinler.veya yerdekileri yemliğe tekrar koyun.çünkü böyle olursa yem dayanmaz. hayvanlar galiba strese girmiş veya yemi beğenmiyorlar. Benim dişim de yapıyordu bir ara.

Serhat ÇETÜN

Üyemiz
Adı
SERHAT
Soyadı
ÇETİN
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
yerdekileri yesinler artık tunegin tekini cıkaracagım birde öyle deneyecegım