Serhat ÇETÜN
Üyemiz
Merhaba arkadaşlar bende 1 çift mubiş var bunlar aşırı derecede yem tüketiyorlar bu normal mi
Benimkiler günlük tam dolu bir yemliğin 2/3 ünü tüketiyolar . Bazen tamamı da oluyor. Bu ölçüler normalSerhat ÇETİN' Alıntı:Merhaba arkadaşlar bende 1 çift mubiş var bunlar aşırı derecede yem tüketiyorlar bu normal mi
sabah akıllı yemı dolduruyorum akşam geldigimde bitmiş oluyoAbdurrahman KORKMAZ' Alıntı:Aşırı derken? Kıstasınız ne?
Muhabbet kuşu beslediğinize emin misiniz? Şaka bir tarafa, eğer yemleri sağa sola dökmüyor da dediğiniz gibi yiyorsa bence önlem alın. Bir de yem olarak ne veriyorsunuz?Serhat ÇETİN' Alıntı:sabah akıllı yemı dolduruyorum akşam geldigimde bitmiş oluyo
yere dökmuşler o ayrı onlara dokunmuyorum ama 1 haftadır gözlemliyorum her gelmemde bitmiş oluyoR.Efekan ALTUN.' Alıntı:yere döküyor olmasınlar. Biraz fazla gerçekten.Aslında kışın yem tüketimi çoğalır ama 1 yemlik dolusunu tüketemezler. Yere döküyorlardır
champıon marka vitaminli ve meyveli yem kullanıyorumAbdurrahman KORKMAZ' Alıntı:Muhabbet kuşu beslediğinize emin misiniz? Şaka bir tarafa, eğer yemleri sağa sola dökmüyor da dediğiniz gibi yiyorsa bence önlem alın. Bir de yem olarak ne veriyorsunuz?
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:demekki hep yere döküyorlar. siz yem koymayın yerdekileri yesinler.veya yerdekileri yemliğe tekrar koyun.çünkü böyle olursa yem dayanmaz. hayvanlar galiba strese girmiş veya yemi beğenmiyorlar. Benim dişim de yapıyordu bir ara.
yerdekileri yesinler artık tunegin tekini cıkaracagım birde öyle deneyecegımR.Efekan ALTUN.' Alıntı:demekki hep yere döküyorlar. siz yem koymayın yerdekileri yesinler.veya yerdekileri yemliğe tekrar koyun.çünkü böyle olursa yem dayanmaz. hayvanlar galiba strese girmiş veya yemi beğenmiyorlar. Benim dişim de yapıyordu bir ara.
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:Yemi beğenmiyorlarsa yemi değiştireebilirsin.Slm