Yem yeme sorunu...(yardım)

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
Arkadaslar benim kuşumun dışkısı normal yani ishal değil. Bugün dikkatimi çekti sadece dışkısını beyaz yapıyor etrafında yeşil kısım yok. Yem yemeside azaldı. Kuşu kafesten salıyorum gayet hareketli hiçbir hastaklık belirtiside yok. Yem yemesi artsa sorun çözülecek sanırım ne yapmalıyım yardım edersenız sevinirim.. Yem yemesi azaldıgından dolayı zayıfladı buna bir çözüm bulmalıyım yardım edenlere sımdıden teşekkurler...

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
abi kuşu eve saldım ve dışarı cıkmıstım 2-3 saat dışarıda kaldım. eve dondugumde laptop ekranında duruyor genelde laptop uzerınde gördum bugun ama temızledım dıskıları suan kafesını temızledım daha yenı kagıt koymustum dıskısı normal suanda. ama bu yemi az yeme acaba yem markasından kaynaklımıdır abi. üreticiden aldım kusu aynı yemı kullanmadıgımdan mı az yıyor anlamadım bır turlu. birde sana özelden msj atttım sıddık abi cvplarsan sevınırim..

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
dışkı iki kısımdan oluşur biri sizin dediğiniz beyaz diğeri yeşil genelde yeil dışkının üzerinde beyaz küçük, yeşilden daha sıvı bir dışkı vardır. o beyaz kısım kuşun idrarıdır işte kuşunz yem yemezseo yeşil kısım azalır
kuşunuzun yemi suyunu eksik etmeyin ve suyuna vitamin kullanın herhalde düzelir

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
isterseniz yemini değiştirin ondan olabilir.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
dışkı iki kısımdan oluşur biri sizin dediğiniz beyaz diğeri yeşil genelde yeil dışkının üzerinde beyaz küçük, yeşilden daha sıvı bir dışkı vardır. o beyaz kısım kuşun idrarıdır işte kuşunz yem yemezseo yeşil kısım azalır
yemini koturol et çok tozlu veya küf kokuyorolabilir.Eğer öyleyse yemi değiştir.Slm

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
+111

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
wunder vogel actım yenı sımdı bı yenı yemı koktum eskıyle aynı kokuyor farklı bır koku yok eskı yemde.. birde vitamın demısken ben kusuma tek bakıyorum.. vitamın ısmı verırmısınız bana?..

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
bn deep fix multisol kullanıyorum hem fazla etkili değil hem de sağlıklı iyi bir firma çok güçlü vitaminlere ihtiyacım olmuyor bu vitamin sayesinde

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
maşallah güzel bir kuş herhangi bir sorunu görünmüyor yemi yeni değiştirdiyseniz ondan olabilir