YENİ 8 Lİ KAFESİM YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİNİZ

şehzade16

Takipçi Üyemiz
Adı
SEDAT
Soyadı
ÇİFTÇİ
Maşallah çok güzel kafes ve kuşların var allah nazardan saklasın bol bol yavru alırsın inşallah..

E

elaziz2316

Guest
    Hayırlı olsun. Tüyleri kadar yavrularınız olur inşallah.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Satılmış hayırlı olsun, yalnız yuvalardaki altlıklar ilerde çook başını ağrıtacak. Araya talaş girecek ve kapı ile beraber yuvalığı ileri ittirecek. Benimde buna benzer bir yapım var. Geçen gün yavrunun birinin ayağını dibe sıkıştırmışım. 2 gün öyle kalmış zavallı. Bazan anasının kuyruğu sıkışıyor. Onun yerine içinde kutu şeklinde, Şahin beyin yuvalarından kullanabilirsin.

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
çok teşekkürler değerli yorumlarınız için bu yorumlar diğer yaptıracağım kafesler için bana örnek teşkil edecek.

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
arkadaşlar bu kafesin bana maliyeti 260 tl dir. arkadaşlarımızdan fiyatını öğrenmek isteyenler varmış.

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Satılmış hayırlı olsun, yalnız yuvalardaki altlıklar ilerde çook başını ağrıtacak. Araya talaş girecek ve kapı ile beraber yuvalığı ileri ittirecek. Benimde buna benzer bir yapım var. Geçen gün yavrunun birinin ayağını dibe sıkıştırmışım. 2 gün öyle kalmış zavallı. Bazan anasının kuyruğu sıkışıyor. Onun yerine içinde kutu şeklinde, Şahin beyin yuvalarından kullanabilirsin.
Hayırlı olsun bende Mehmet'e katılıyorum.

mango

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
TUNA
Maşallah çok güzel olmuş.Kuşların tadını çıkarsın...Bol bol yavru versinler sana...

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
Maşallah çok güzel olmuş kafesler.tüyleri kadar yavru alırsınız inşallah.

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
arkadaşlar kafeslerin bana maliyeti 250 tl yanlız ben kendi zevkime göre suntanın en iyisini kullandım normal 1. sınıf suntadan olursa 210 -220 tl ye malolur yaptırmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.