Hadi Bismillah diyip açalım ilk konumuzu alkisd
Biraz acemice oldu fakat ben yapmak istedim eğri büğrüde olsa elimden çıkmasını istedim.
1 beyaz plaka mdf kestirdim kesim dahil 150tl.
ön sineklik teli 70 di komşumuz olduğundan 50 ye aldım
Vida,köşe sıkma aparatı,menteşe vs kendi nalburumuzdan olduğundan bedavaya geldi smileki
sonuç olarak 200tl ye hallettik işi
İçlerine elimde bulunan 6mm kayın ağacından 8-9 tane yuvalık yaptım çekmece usulü girip çıkabilen cinsden.
ha birde ön teller Seba kafesten alıcaktım fakat 4lü pvc box ımı bozup ondakileri kullandım hala 1 tane eksik,onuda kuşları alacağım zaman serkan beyden temin edeceğim inşallah
+kafes teli önüne cam kestirdim 5 tane 15tl den
Etti 215tl
Birde yuvalıkkapaklarına cnc makinemizde oyma işlem uygulayacağım sevimli şeyler göze hoş gelsin diye onuda eklerim inşallah bittiğinde
5 li box ölçülerim 55cmx45cmx220cm
Yuvalıklar 18cmx20cmx21cm

Uploaded with ImageShack.us

7 Cücüklerimden 2 si bugün atladı yuvada kalanlar 5 tane takılıyorlar smileki
Yeni yeme düşen 6 yavrumu ve 2 aylık diğer 3 yavrumu elimden çıkarıp artık jumbo besleyeceğim hazırlıklar onun içindir,umarım beğenmişsinizdir.
Biraz acemice oldu fakat ben yapmak istedim eğri büğrüde olsa elimden çıkmasını istedim.
1 beyaz plaka mdf kestirdim kesim dahil 150tl.
ön sineklik teli 70 di komşumuz olduğundan 50 ye aldım
Vida,köşe sıkma aparatı,menteşe vs kendi nalburumuzdan olduğundan bedavaya geldi smileki
sonuç olarak 200tl ye hallettik işi
İçlerine elimde bulunan 6mm kayın ağacından 8-9 tane yuvalık yaptım çekmece usulü girip çıkabilen cinsden.
ha birde ön teller Seba kafesten alıcaktım fakat 4lü pvc box ımı bozup ondakileri kullandım hala 1 tane eksik,onuda kuşları alacağım zaman serkan beyden temin edeceğim inşallah
+kafes teli önüne cam kestirdim 5 tane 15tl den
Etti 215tl
Birde yuvalıkkapaklarına cnc makinemizde oyma işlem uygulayacağım sevimli şeyler göze hoş gelsin diye onuda eklerim inşallah bittiğinde
5 li box ölçülerim 55cmx45cmx220cm
Yuvalıklar 18cmx20cmx21cm

7 Cücüklerimden 2 si bugün atladı yuvada kalanlar 5 tane takılıyorlar smileki
Yeni yeme düşen 6 yavrumu ve 2 aylık diğer 3 yavrumu elimden çıkarıp artık jumbo besleyeceğim hazırlıklar onun içindir,umarım beğenmişsinizdir.