yeni aldım cinsiyeti ve yası hakkında bilgi verirmisiniz ?

loren

Yeni Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
demirci

geçen gün  alsam ölürmü diye baslık acmıstım bu gün gittigimde  o kus orda yoktu annemde bunu cok begendi bende begendim baya :) adam 1 2 aylık oldugundan cinsiyeti anlasılmaz dedi ama eve gelince 1 2 aydan daha büyük oldugugunu düşündüm sizce kaç aylık  cinsiyeti dişi die düşünüyorum ama sizce ney ?

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Cinsiyetleri 30 günlükkende anlayabilirsin tabi bazı istisnalar dışında örneğin burnu pembe olanların çoğu erkek çıkar mavileşir 3 . aya doğru dişi yavrularınki genelde beyazdır  ama bazen şaşırtabilirler belli bi tacrübeden sonra anlıyosun senin kuşun güzel bi parçalı dişi ve 3 4 aylık civarı iris halkasıda çıkmış .

scdemirbas

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
can
güzel birdişi kuş.ilerde  uygun eşle birlikte umarım cok yavrular alırsınız.

loren

Yeni Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
demirci
güzel yorumlarınız  için teşekkür ederim :)  düşündügüm gibi :)  alışması zormu olur sizce ?
kaç aylıkken  eş sectirim ?  :) inşallah güzel güzel yavrular  alırım cok istiyorum ama önce sağlıklı olmasını istiyorum :) ve benden korkmamasını :(

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Murat DEMİRCİ' Alıntı:
güzel yorumlarınız  için teşekkür ederim :)  düşündügüm gibi :)  alışması zormu olur sizce ?
kaç aylıkken  eş sectirim ?  :) inşallah güzel güzel yavrular  alırım cok istiyorum ama önce sağlıklı olmasını istiyorum :) ve benden korkmamasını :(
1 - 2 ay sürecektir ortama ve size alışması. 6 - 7 aylıktan sonrada eş seçtirebilirsiniz.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
1-2 aylık güzel bir dişi alıştırmak için uygun eğer iyice ilgilenirseniz 1-2 hafta içinde size alışacaktır.

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
1-2 aylık güzel bir dişi alıştırmak için uygun eğer iyice ilgilenirseniz 1-2 hafta içinde size alışacaktır.
Efeeeee bu kuş 1 2 aylıkmı iyi bak :D Cere üstü kanat üstü tüylerine göz irisine bak :D

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi alnındaki çizgiler daha kaybolmamış yuvadan atlayalı fazla zaman geçmediği için ayaklarında dışkı kanıtları var tüyleri de yuvalıktaki dışkılardan dolayı biraz pislenmiş eminim 1-2 aydan fazla değil

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
buna benzer bir kuşta bn de var gerçekten güzel kuşlar :) 
Bu arda bu kuş dişi ve 3-4 aylık